Σοβαρό επεισόδιο στις φυλακές με τον Απόστολο Λύτρα: «Είναι βρωμιάρης, τρώει το φαΐ μας, καπνίζει συνέχεια» - «Ναι» σε αποφυλάκιση με «βραχιολάκι» από τον εισαγγελέα (βίντεο)

Ο Απόστολος Λύτρας θα αποφυλακιστεί μετά τη θετική γνώμη του εισαγγελέα με «βραχιολάκι»

Σοβαρό επεισόδιο φαίνεται πως είχε στις φυλακές Κορυδαλλού, ο Απόστολος Λύτρας.

Ο ποινικολόγος είναι προφυλακισμένος μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζογωπούλου.

Κρατούμενος ενημέρωσε την περασμένη Πέμπτη τους υπεύθυνους της φυλακής ότι έχουν τεράστιο πρόβλημα με τον Απόστολο Λύτρα, στον οποίο κάνουν διαρκώς παρατηρήσεις. 

Διαβάστε ακόμα: Σοφία Πολυζωγοπούλου: Ντοκουμέντο – Η γνωμάτευση του γιατρού που εξέτασε τη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα την βραδιά της βιαιοπραγίας σε βάρος της (βίντεο)

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, ανέφερε ότι «είναι βρωμιάρης, δεν καθαρίζει, τρώει τα φαγητά μας και καπνίζει διαρκώς».

Οι υπεύθυνοι των φυλακών, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση, αποφάσισαν να τον μεταφέρουν σε ένα άλλο κελί. Έφυγε από το κελί 4 στη VIP πτέρυγα και πήγε σε κελί στο οποίο υπάρχουν 15 άτομα.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη στην υπόθεση Λύτρα: «Έγινε μ@@@, έχω χτυπήσει άσχημα τη Σοφία, ελπίζω να μην μπλέξω» - Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητά η Πολυζωγοπούλου (βίντεο)

Για την υπόθεση αυτή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να ενημερώθηκε και η εισαγγελέας, καθώς «η κατάσταση δεν διορθώνεται».

Διαβάστε ακόμα: Ξέσπασε η Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Δεν ήταν "η κακιά η ώρα", ήταν έγκλημα» - «Υπάρχουν κι άλλα περιστατικά» - Αποφυλάκιση με «βραχιολάκι» θα ζητήσει ο Λύτρας (βίντεο)

Ο Απόστολος Λύτρας περιμένει και την τελική απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την αποφυλάκισή του ή όχι με βραχιολάκι. 

Η πρόταση του εισαγγελέα λέει «ναι», να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι, να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό σε διεύθυνση που θα δηλώσει ο ίδιος και να το πληρώσει ο ίδιος.


Διαβάστε ακόμα: «Τσακώθηκαν & άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης» - «Έδωσε αφορμή η γυναίκα του» - Τι λέει για τον ξυλοδαρμό της νύφης του, ο πατέρας του Απ. Λύτρα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ