Boris Johnson: Ξεβιδώθηκε στον χορό ο πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας στο «γάμο του αιώνα» - Καλλονή, η σύζυγός του με παραδοσιακή ενδυμασία (φωτό & βίντεο)

Ανάμεσα στην Κιμ Καρντάσιαν στην Βομβάη βρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον με την σύζυγό του Κάρι.

Καλεσμένοι στον χλιδάτο γάμο του γιου του πλουσιότερου Ινδού ήταν και ο πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον με την σύζυγό του, Κάρι και τα τρία τους παιδιά.

Το γλέντι του γάμου ήταν ασταμάτητο και οι επώνυμοι καλεσμένοι πολλοί.

Έτσι, ανάμεσα στην Κιμ Καρντάσιαν στην Βομβάη βρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον με την σύζυγό του Κάρι και τα τρία τους παιδιά, τον τεσσάρων ετών Γουίλφ, την δύο ετών Ρόμι και τον ενός έτους Φρανκ.

Ο Μπόρις Τζόνσον επέλεξε ένα κομψό κοστούμι με πράσινη γραβάτα ενώ σε μια από τις φωτό που κυκλοφόρησαν εμφανίστηκε να χορεύει με τον μεγάλο του γιο στους ώμους.

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού της Βρετανίας, η Κάρι ήταν άκρως εντυπωσιακή με παραδοσιακή ενδυμασία.

Διαβάστε ακόμα: Ο «γάμος της χρονιάς» στην Ινδία αρχίζει σε λίγες ώρες – Κατέφθασαν οι πρώτοι star της βραδιάς – Kim & Khloe Kardashian, Priyanka & Nick Jonas (φωτό & βίντεο)

Η Κάρι Τζόνσον φόρεσε ένα συγκλονιστικό ινδικό φόρεμα, μια κεντητή φούστα με αντίστοιχο μπούστο.

Το φόρεμα ήταν γεμάτο πετράδια και πλούσια δαντέλα.

Η λαμπερή, πολυαναμενόμενη εκδήλωση φέρεται να κόστισε περίπου το ιλιγγιώδες ποσό των 250 εκατομμυρίων λιρών

Διαβάστε ακόμα: Η 2 ετών κορούλα του Boris Johnson μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Έπεσε από κούνια στον παιδικό σταθμό (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ