Elisabeth Taylor: Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο με την ντίβα να προσπαθεί να κάτσει έξω στην ζέστη – Ζητά 1000 πράγματα από τους υπηρέτες της, γιατί αλλιώς δεν βγαίνει…

Την νιώθουμε!

Viral έχει γίνει η σκηνή της Elisabeth Taylor από την ταινία της «Boom!» με συμπρωταγωνιστή τον Richard Burton.

 Στην ταινία η ντίβα υποδύεται μια άρρωστη γυναίκα που ζει με τους υπηρέτες της, τους οποίους κακοποιεί λεκτικά, σε μια μεγάλη έπαυλη σε ένα απομονωμένο ιταλικό νησί.

Στο βίντεο φαίνεται η απαιτητική πρωταγωνίστρια να ζητά την καρέκλα της στην σκιά για να μην την χτυπά ο ήλιος και να ζητάει με άσχημο τρόπο χιλιάδες πράγματα από τους υπηρέτες της. 

Διαβάστε ακόμα: Vintage Pic of the day: Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ανάμεσα στις καλλονές φίλες του - Οι φήμες για την σχέση του με την Elisabeth Taylor & η τραγική μοίρα της Capucine

Τώρα το βίντεο αυτό έκανε τον κύκλο του διαδικτύου, γιατί όλοι παρομοιάζουν τον εμβληματικό της ρόλο με τον εαυτό τους, τώρα ειδικά που η ζέστη είναι ανυπόφορη.

Η ηθοποιός με την ασυναγώνιστη ομορφιά και φινέτσα, κάνει ένα ρόλο αντιπαθητικό εμβληματικό και σπουδαίο μέσα σε δευτερόλεπτα.

Τι να πει κανείς για το ταλέντο της.

Διαβάστε ακόμα: Κόκκινο κραγιόν: Το πιο διαχρονικό & εμβληματικό καλλυντικό – Σύμβολο αγώνα! – Από την Κλεοπάτρα & τις Σουφραζέτες ως την Elisabeth Taylor (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ