Βασιλιάς Κάρολος: Ετοιμάζει βαλίτσες για Αυστραλία - Μαζί με την Καμίλα, δέχτηκαν επίσημη πρόσκληση

Μάλλον τα νέα της υγείας του είναι ευχάριστα

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα πρόκειται να επισκεφθούν την Αυστραλία, μετά από πρόσκληση της κυβέρνησης της χώρας αλλά και τη Σαμόα, ως μέρος μιας φθινοπωρινής περιοδείας τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού η επίσκεψή τους θα περιλαμβάνει εμφανίσεις στην Επικράτεια της Αυστραλιανής Πρωτεύουσας και στη Νέα Νότια Ουαλία.

Στη Σαμόα, θα γιορτάσουν «την ισχυρή διμερή σχέση» μεταξύ του έθνους των νησιών του Ειρηνικού και του Ηνωμένου Βασιλείου ενώ αναμένεται να παραστούν στη Συνάντηση Αρχηγών Κυβερνήσεων της Κοινοπολιτείας (Chogm) 2024.

Η ανακοίνωση του Παλατιού για τον καρκίνο του 75χρονου μονάρχη

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσοκομειακής επέμβασης του βασιλιά για καλοήθη διεύρυνση του προστάτη, σημειώθηκε ένα ξεχωριστό θέμα ανησυχίας. Μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου.

Η Αυτού Μεγαλειότητα ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια της οποίας οι γιατροί του έχουν συμβουλεύσει να αναβάλει τις δημόσιες υποχρεώσεις.»

Διαβάστε ακόμη: Σας ξεναγούμε στο νέο παλάτι το βασιλιά Καρόλου με θέα το Central Park στο Μανχάταν - Το υπερπολυτελές διαμέρισμα των 3.600 τετραγωνικών με πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Σπάνιο vintage video: Ο Βασιλιάς Κάρολος, νέος & ξέγνοιαστος – Ο τότε γόης Πρίγκιπας λικνίζεται στο ρυθμό της μουσικής με Βραζιλιάνα χορεύτρια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ