Άντζελα Γκερέκου: Ενθουσιασμένη δίπλα στον παγκοσμίου φήμης chef, Nobu Matsuhisa στο εστιατόριο του – Τι της εκμυστηρεύτηκε;

«Mε τον διάσημο διεθνή σεφ Nobu Matsuhisa στο εστιατόριο του. Μοναδική γευστική εμπειρία! Μου εκμυστηρεύτηκε ότι...», έγραψε.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε χθες το βράδυ στο εστιατόριο του διάσημου Ιάπωνα chef Νobu Matsuhisa στη Βουλιαγμένη.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τον chef μπροστά από το ηλιοβασίλεμα και μοιράστηκε μαζί μας της εμπειρία της με τον παγκοσμίου κλάσης σεφ.

Στο εστιατόριο Matsuhisa, η Άντζελα Γκερέκου δοκίμασε μοναδικές και ξεχωριστές γεύσεις και μίλησε με τον Nobu Matsuhisa.

Τι της εκμυστηρεύτηκε ο chef;

Διαβάστε ακόμα: Άντζελα Γκερέκου: Τρία χρόνια χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο - Πιασμένη χέρι-χέρι με την κόρη της, Μαρία στο Α' Νεκροταφείο (φωτό)

Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε: «Mε τον διάσημο διεθνή σεφ Nobu Matsuhisa στο εστιατόριο Μatsuhisa στη Βουλιαγμένη. Μοναδική γευστική εμπειρία!!!! Μου εκμυστηρεύτηκε ότι κανένα σημείο στον κόσμο που βρίσκονται τα εστιατόριά του δεν είναι πιο όμορφο από αυτό εδώ στην Ελλάδα!!!».

Η ηθοποιός όπως πάντα κομψή με ένα κόκκινο αέρινο πουκάμισο με κεντημένες χρυσές λεπτομέρειες και μαύρο παντελόνι.

Διαβάστε ακόμα: Η Άντζελα Γκερέκου έκανε βόλτα με ... αερόστατο! Εκστασιασμένη από τη μοναδική της εμπειρία, το προτείνει σε όλους! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ