Βασιλιάς Κάρολος: Με τι νεύριασε; - «Έξω φρενών» διατάζει φρουρό να βοηθήσει την εκλεκτή της καρδιάς του, Βασίλισσα Καμίλα (βίντεο)

Εκνευρίστηκε ο Βασιλιάς!

Ο Βασιλιάς Κάρολος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του κατά τη διάρκειας της επίσημης επίσκεψης του στο Τζέρσεϊ.

Ποιος ήταν ο λόγος;

Ο μονάρχης της Αγγλίας και η Βασίλισσα Καμίλα πραγματοποίησαν διήμερη επίσκεψη στα νησιά της Μάγχης.

Χθες, το βασιλικό ζεύγος αψήφησε τη βροχή και τους ισχυρούς ανέμους καθώς παρακολουθούσε μια στρατιωτική παρέλαση στην πόλη του Τζέρσεϊ.

Με το που ξεκίνησε να βρέχει άνοιξαν ένας ένας τις ομπρέλες τους.

Ωστόσο, η Βασίλισσα παράλληλα προσπάθησε να βάλει το παλτό της, αλλά δεν φαίνεται να κατάφερνε να περάσει το ένα χέρι μέσα από αυτό.

Ο  Βασιλιάς Κάρολος που πάντα σκέφτεται την εκλεκτή του, προσπάθησε να βοηθήσει τη σύζυγό του με το ένα του χέρι, καθώς στο άλλο κρατούσε την ομπρέλα του, αλλά δεν τα κατάφερε. 

Φανερά εκνευρισμένος απευθύνθηκε σε έναν από τους βοηθούς που κάθονταν πίσω τους ζητώντας του επιτακτικά να βοηθήσει την βασίλισσα να φορέσει το παλτό της.

Ωστόσο, δεν ήταν το μόνο παράδοξο αυτό στην περιοδεία τους.

Κατά τη διάρκεια της υποδοχής τελετής, παρουσιάστηκαν στο βασιλιά και τη βασίλισσα 7 αγελάδες ως δώρο, με την Καμίλα να σκύβει για να χαϊδέψει μία από αυτές, όταν μία άλλη την καβάλησε. Η βασίλισσα φυσικά, δεν πτοήθηκε και ξέσπασε σε γέλια.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: Ετοιμάζει βαλίτσες για Αυστραλία - Μαζί με την Καμίλα, δέχτηκαν επίσημη πρόσκληση

Διαβάστε ακόμα: ας ξεναγούμε στο νέο παλάτι το βασιλιά Καρόλου με θέα το Central Park στο Μανχάταν - Το υπερπολυτελές διαμέρισμα των 3.600 τετραγωνικών με πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ