Natalie Portman: Η στιγμή που η Rihanna την βοήθησε να ξεπεράσει το χωρισμό της – Η τραγουδίστρια της είπε μόνο 2 λέξεις (φωτό & βίντεο)

«Ήταν μια φοβερή ένεση αυτοπεποίθησης. Πραγματικά, ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν σε εκείνη τη φάση της ζωής μου».

Η αγαπημένη μας ηθοποιός του Hollywood, η Natalie Portman χώρισε τον Φεβρουάριο με τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Benjamin Millepied.

Για την ηθοποιό ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, καθώς ο πρώην σύζυγός της είχε παράλληλη σχέση με μια Γαλλίδα ακτιβίστρια.

Μια από τις στιγμές που ήταν καθοριστική στο να ξεπεράσει αυτή την δύσκολη φάση της ζωής της ήταν η συνάντηση της με την Rihanna.

Το βίντεο στο οποίο τις βλέπουμε να αγκαλιάζονται, έγινε viral.

Η Natalie Portman μίλησε για αυτή την στιγμή.

Διαβάστε ακόμα: Natalie Portman: Στην Μύκονο ξεσάλωσε η πολυβραβευμένη ηθοποιός, μετά τον χωρισμό – Ο χορός & η φωτογραφία με drag queen

«Ήταν μια φοβερή ένεση αυτοπεποίθησης. Πραγματικά, ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν σε εκείνη τη φάση της ζωής μου. Είμαι για πάντα ευγνώμων και την αγαπώ», δήλωσε η Portman, αναγνωρίζοντας την τεράστια θετική επίδραση που είχε η στήριξη της Rihanna.

Η Rihanna, με την αμεσότητά της, είχε αποκαλέσει την Portman «την πιο hot bitch του Hollywood», ένα σχόλιο που απέδειξε τη δύναμη της αλληλεγγύης και του αλληλοθαυμασμού μεταξύ γυναικών. Αυτή η ενίσχυση αυτοπεποίθησης ήρθε την κατάλληλη στιγμή, δίνοντας στην Portman την ώθηση που χρειαζόταν για να συνεχίσει δυναμικά τη ζωή της.

Διαβάστε ακόμα: Natalie Portman: Έκλεισε τα 43!– Girls only για τα γενέθλιά της – «Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τις φίλες μου που με «ανεβάζουν» ξανά και ξανά» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ