Άννα Διαμαντοπούλου: «Για ένα μεγάλο και κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ» - Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για Πρόεδρος του κόμματος (βίντεο)

«Πιστεύω στην κοινωνία, πιστεύω στην πολιτική και πιστεύω στη δύναμη του ανθρώπου να ορίζει τη μοίρα του», συμπλήρωσε.

Η Άννα Διαμαντοπούλου είναι το όγδοο πρόσωπο και πιθανότατα και το τελευταίο που δηλώνει την υποψηφιότητα της για Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η πρώην Επίτροπος και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ ανήρτησε ένα βίντεο στο youtube με τους λόγους, λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος.

Η Άννα Διαμαντοπούλου πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητα της επικοινώνησε με τους Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο, όπως επίσης και με υποψηφίους για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Η πρώην υπουργός δεν θα έχει επιτελική ομάδα δίπλα της, πλην των συνεργατών της στο «Δίκτυο».

Το μότο της είναι «για ένα μεγάλο και κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ» και στο κείμενο που συνοδεύει το σχετικό βίντεο η Άννα Διαμαντοπούλου σημειώνει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Πιστεύω στην κοινωνία, πιστεύω στην πολιτική, πιστεύω στη δύναμη του ανθρώπου να ορίζει τη μοίρα του, στη δύναμη του καθενός και της καθεμιάς μας να ονειρεύεται και να χτίζει μια καλύτερη ζωή. Αυτό κατάφερε η γενιά μου και μια σειρά Ελλήνων με το ΠΑΣΟΚ της αλλαγής και των προοδευτικών μεταρρυθμίσεων στην εξουσία».

«Τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε μια σειρά από σταυροδρόμια. Και σε αυτά τα σταυροδρόμια, πιστεύω ότι μαζί με το ΠΑΣΟΚ, ενεργοποιώντας τις αστείρευτες δυνάμεις της παράταξής μας, με όραμα για τις ζωές μας, με πολιτικές θέσεις με ουσία, πίστη, δουλειά και ρεαλισμό μπορούμε να δείξουμε τον δρόμο και να τον βαδίσουμε μαζί. Γι’ αυτό και κατεβαίνω υποψήφια για Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και σας καλώ στις κάλπες στις 6 Οκτωβρίου».

Διαβάστε ακόμα: Άννα Διαμαντοπούλου: Έτοιμη ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ – «Πρέπει να καταφέρουμε να σηκώσουμε τους πολίτες από τον καναπέ, όπως έγινε στη Γαλλία»

Διαβάστε ακόμα: Από την Κοζάνη με αγάπη: Η Άννα Διαμαντοπούλου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στην πατρίδα της – Νομάρχης Καστοριάς στα 26 της (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Ο Άγγελος Κωβαίος γράφει: Η Άννα Διαμαντοπούλου θα είναι μάλλον ο καταλύτης - Έχει όλες τις προϋποθέσεις να προσδώσει στο ΠΑΣΟΚ μια πνοή πολιτικού εκσυγχρονισμού

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr