Vintage pic: Ο Αλέξανδρος Ωνάσης πλάι στον ξάδερφο του, Φίλιππο Νιάρχο - Πάντοτε κομψοί με απαράμιλλη γοητεία οι "χρυσοί" κληρονόμοι

Κάπου στη δεκαετία του '70 ...

Καλημέρα σε όλους με ακόμη ένα μοναδικό vintage στιγμιότυπο!

Μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της Έλενας Μακρή στο instagram, ανακαλύψαμε ένα ιδιαίτερο ενσταντανέ με πρωταγωνιστές δύο γοητευτικούς άντρες.

Στο παρακάτω ασπρόμαυρο κλικ βλέπουμε τον Αλέξανδρο Ωνάση να περπατάει πλάι στον Φίλιππο Νιάρχο.

Αναλυτικά στην λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

Οι απόγονοι:

Ο Αλέξανδρος Ωνάσης με τον πρώτο του εξάδελφο Φίλιππο Νιάρχο, γιο του Σταύρου Νιάρχου και της αδελφής της μητέρας του, Ευγενίας Λιβανού στις αρχές της δεκαετίας του 70. Ο Φίλιππος Νιάρχος είναι σήμερα μαζί με τον αδελφό του Σπύρο η κινητήριος δύναμη πίσω από το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Στην κατοχή του βρίσκεται η περίφημη συλλογή έργων τέχνης της οικογένειας Νιάρχου, μια από τις μεγαλύτερες στον κόσμο με εμβληματικά έργα τέχνης του Van Gogh και του Πικάσο.

Ο ίδιος επέκτεινε τη συλλογή προσθέτοντας σε αυτήν έργα τέχνης του Andy Warhol και του Maurizio Cattelan.


Ο Φίλιππος Νιάρχος μαζί με την ξαδέρφη του Χριστίνα Ωνάση

Για την ιστορία, ο Σταύρος Νιάρχος είχε παντρευτεί και την Τίνα Λιβανού, αλλά και την αδερφή της την Ευγενία, με την οποία μάλιστα απέκτησε τον Φίλιππο.

Ο Φίλιππος Νιάρχος (1954) είναι Έλληνας εφοπλιστής, επιχειρηματίας και συλλέκτης έργων τέχνης.

Σύμφωνα με το Forbes, ο Φίλιππος Νιάρχος είναι ο πλουσιότερος Έλληνας για το 2022 και ο 1096ος παγκοσμίως με τη συνολική του περιουσία να φτάνει τα 2,8 δις δολάρια.

Ο Φίλιππος Νιάρχος είναι το πρώτο από τα τρία παιδιά του εφοπλιστή Σταύρου Νιάρχου και της Ευγενίας Λιβανού.

Έχει ακόμη τρία αδέρφια, τον Σπύρο, τον Κωνσταντίνο και τη Μαρία. Επίσης, από τον γάμο του πατέρα του με την Σάρλοτ Φόρντ έχει μία ετεροθαλή αδερφή, την Έλενα.

Ζει μόνιμα στο Παρίσι και ως άνθρωπος συχνά χαρακτηρίζεται από τα ΜΜΕ ως «μυστικοπαθής». Πολλές λεπτομέρειες και πληροφορίες από τη ζωή του παραμένουν κρυφές.

Διαβάστε ακόμη: Vintage Pic: Η Χριστίνα Ωνάση με τον αγαπημένο της ξάδελφο Φίλιππο Νιάρχο σε βραδινή έξοδο – Τα λένε οι golden Greeks (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Σπάνια, συγκλονιστική φωτογραφία: Ο Αριστοτέλης & η Χριστίνα Ωνάση καταβεβλημένοι μετά την κηδεία του Αλέξανδρου

Διαβάστε ακόμη: Αλέξανδρος Ωνάσης, ο άτυχος γόης! - Σαρκώδη χείλη ,οδοντοστοιχία για διαφήμιση, χαμόγελο που έλιωνες - Σταράτο δέρμα & πυκνό μαλλί - Πάντα φορούσε φοβερά γυαλιά ηλίου (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Αλέξανδρος Ωνάσης: Ο μονάκριβος γιος του Έλληνα μαικήνα, οι έρωτες, ο τραγικός θάνατος με αεροπλάνο στα 25 σαν σήμερα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Σταύρος Νιάρχος: Ο εφοπλιστής, δωρητής κι ευεργέτης - Η ζωή, οι γάμοι & το έργο που άφησε πίσω του (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ