20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα έπεσε στο ντουζ, χτύπησε και πέθανε - Την ημέρα των γενεθλίων του

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 20χρονο Τζάστιν Κορνέχο Γουαγιακίλ

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η ομάδα της Μπαρτσελόνα του Ισημερινού, από τον θάνατο του 20χρονου τερματοφύλακα Τζάστιν Κορνέχο Γουαγιακίλ.

Ο 20χρονος τη μέρα των γενεθλίων τους έπεσε στο ντουζ, χτύπησε στο κεφάλι σοβαρά και κατέληξε δύο μέρες μετά στο νοσοκομείο.

Ο Τζάστιν Κορνέχο Γουαγιακίλ, ήταν τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας.

Η ομάδα από τον Ισημερινό που βρίσκεται σε σοκ από την απώλειά του ζήτησε από την CONMEBOL να αναβάλει τον αγώνα που έχει να δώσει κόντρα στην Μπραγκαντίνο τα ξημερώματα της Πέμπτη (03,30) για το Κόπα Σουνταμερικάνα, όμως προς στιγμήν δεν έχει γίνει δεκτό το αίτημα αυτό και το ματς πρόκειται να γίνει κανονικά, παρά την κακή συναισθηματική κατάστααση των παικτών της Μπαρτσελόνα.

Η ανάρτηση της ομάδας από τον Ισημερινό για τον χαμό του παίκτη:

«Δεν υπάρχουν λέξεις ή φράσεις που να μπορούν να απαλύνουν τον πόνο που έχουμε αυτή τη στιγμή. Η μνήμη του θα μας δώσει την απαραίτητη δύναμη για να ξεπεράσουμε αυτό το σοκ. Τζάστιν θα είσαι πάντα στις καρδιές μας. Αναπαύσου εν ειρήνη. Σε αγαπάμε».


Η ανάρτηση της σημερινής αντιπάλου της, Μπραγκαντίνο:

«Η Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο λυπάται για τον θάνα του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο ευχόμενη πολύ δύναμη στην οικογένεια και στους φίλους του αθλητή. Παρομοίως συμπάσχει και με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση της ομάδας από τον Ισημερινό σ' αυτές τις στιγμές θρήνου και λύπης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ