Τατιάνα Μπλάτνικ: Total white look με απίθανες λεπτομέρειες στα μανίκια - Παρουσίασε τη νέα καμπάνια του Breathe Hellas (Φωτό)

Σε μία επίσημη εκδήλωση στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Η Πρέσβειρα Ψυχικής Υγείας Τατιάνα Μπλάτνικ και η Breathe Hellas ξεκινούν Εθνική Καμπάνια Ευαισθητοποίησης σχετικά με την ψυχική υγεία των νέων στην Ελλάδα.

Η Breathe Hellas ανακοινώνει την έναρξη τρίμηνης Εθνικής Καμπάνιας για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψυχική υγεία. Η καμπάνια «Uniform of Hope» είναι μια πρόσκληση σε δράση που προτρέπει τους αθλητές να γίνουν πρότυπα υπέρ της ψυχικής υγείας, εξαλείφοντας το στίγμα, προωθώντας τον ανοιχτό διάλογο και ενθαρρύνοντας παράλληλα τους νέους να μοιραστούν την δική τους ιστορία.

afiasa

Μέσω της καμπάνιας που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με περισσότερους από 28 Έλληνες αθλητές και προπονητές, υπό την καθοδήγηση της Breathe Hellas, θα προβληθούν βίντεο, φωτογραφίες και μηνύματα στο διαδίκτυο αλλά και σε σημεία σε όλη την Ελλάδα από τις 16 Ιουλίου έως τις 10 Οκτωβρίου. Με την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η καμπάνια στοχεύει να καταστήσει την Ελλάδα πρωτοπόρο σε ό,τι αφορά στη φροντίδα και την πρόληψη της ψυχικής υγείας.

blatnik

Στην επίσημη παρουσίαση στο Παναθηναϊκό Στάδιο που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και την Breathe Hellas, παρευρέθηκαν ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ψυχικής Υγείας κ. Δημήτριος Βαρτζόπουλος και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρος Καπράλος.

Φυσικά, η Τατιάνα Μπλάτνικ μαγνήτισε όλα τα βλέμματα τόσο με τον ορθό της λόγο όσο και με το εκπληκτικό της look.

Για την περίσταση επέλεξε total white σύνολο, το οποίο αποτελούνταν από υφασμάτινο παντελόνι καμπάνα και μπλούζα με λαιμόκοψη και ιδιαίτερο κέντημα στα μανίκια.

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου κατάφερε για ακόμη μία φορά να εντυπωσιάσει και να δείξει την classy πλευρά του χαρακτήρα της.

BREATHE HELLAS:

Η Breathe Hellas είναι μια πλατφόρμα ψυχικής υγείας με αποστολή να ευαισθητοποιήσει και να παρέχει εργαλεία και πόρους ψυχικής υγείας διαθέσιμα σε όλους. Η Τατιάνα Μπλάτνικ ίδρυσε την Breathe Hellas το 2020 στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση θεμάτων ψυχικής υγείας, την προώθηση της αυτοφροντίδας και τη δημιουργία συναισθηματικά υγιέστερων κοινοτήτων.

Για την επίτευξη αυτών των στόχων, η ομάδα της Breathe Hellas έχει διαμορφώσει καμπάνιες ευαισθητοποίησης τόσο του γενικού κοινού όσο και ειδικών πληθυσμιακών ομάδων, όπως είναι οι νέοι ενήλικες. Ειδικότερα η πλατφόρμα περιλαμβάνει ενημερωτικό υλικό, καθώς και διάφορα εργαλεία αυτοφροντίδας, όπως ασκήσεις αναπνοής για τη ρύθμιση του στρες, εργαλείο καλλιέργειας ευγνωμοσύνης και άλλα.

Τα εργαλεία αυτά αποτελούν την πρώτη γραμμή παρέμβασης για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας και ευεξίας των ατόμων, καθώς προσκαλούν τους χρήστες τους να αναστοχαστούν σε σχέση με ανθυγιεινές συνήθειες της καθημερινότητάς τους και να τις αντικαταστήσουν με υγιέστερες και πιο ωφέλιμες. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης της πλατφόρμας χρειάζεται κάποια συμβουλευτική υποστήριξη, δικτυώνεται με δωρεάν τηλεφωνική υπηρεσία συμβουλευτικής («Μίλα Μου»), ενώ για εξειδικευμένη βοήθεια από επαγγελματία ψυχικής υγείας, η πλατφόρμα παραπέμπει τον επισκέπτη στη δωρεάν τηλεφωνική γραμμή 10306.

Διαβάστε ακόμη: Τατιάνα Μπλάτνικ: Καλοκαιρινή εμφάνιση με φοβερό στυλ! Η εμπριμέ μπλούζα με περίτεχνο μοτίβο & ιδιαίτερο μανίκι που ξεχώρισε (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Τατιάνα Μπλάτνικ: Λαμπερή με εμπριμέ ολόσωμη φόρμα σε event της Themis Z (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ