Άμπερ Ρόουζ υπερ του Ντόναλντ Τραμπ - "Μου είπαν ψέματα για εκείνον - Εάν θέλετε να σωθεί η χώρα ψηφίστε τον!" (βίντεο)

Η γνωστή ράπερ υποστηρίζει ανοιχτά τον υποψήφιο Πρόεδρο, λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας του

Αφότου ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε την είσοδό του στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι, η ράπερ, τηλεπερσόνα και μοντέλο Amber Rose ανέβηκε στη σκηνή και υποστήριξε θερμά τον υποψήφιο πρόεδρο.

Με περισσότερους από 23 εκατομμύρια followers και χωρίς πολιτικό υπόβαθρο, ξεχώρισε από τους πολλούς ομιλητές.

"Δεν είμαι πολιτικός και δεν θέλω να γίνω, αλλά με νοιάζει η αλήθεια και η αλήθεια είναι ότι τα μέσα ενημέρωσης μας είπαν ψέματα για τον Ντόναλντ Τραμπ. Ξέρω ότι επειδή πίστευα αυτά τα ψέματα για πολύ καιρό, οπότε είμαι εδώ για να το διορθώσω", είπε χαρακτηριστικά η Ρόουζ στην εθνική συνάντηση.

Σε αρκετές πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram ποζάρει με τον Ντόναλντ Τραμπ και δείχνει ανοιχτή υποστήριξη φορώντας το καπέλο «Maga».

"Άφησα τον φόβο να με κρίνουν, να μην με παρεξηγήσουν, να με χαρακτηρίσουν οι αριστεροί, και έβαλα και το κόκκινο σκουφάκι", είπε η Ρόουζ σε θερμές επευφημίες από τους παρευρισκόμενους.

Η πρώτη συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ

"Όταν συνάντησα τον πρόεδρο και τη Μελάνια για πρώτη φορά, ήταν ευγενικός, γενναιόδωρος και πολύ αστείος.

Η Πρώτη Κυρία ήταν έξυπνη και με ένα χαμόγελο που μπορούσε να φωτίσει οποιοδήποτε δωμάτιο."

Ακόμη, μίλησε για τα προβλήματα που νιώθουν πολλοί Αμερικανοί κατά τη διάρκεια της ημέρας: 

"Αν το παρακολουθήσετε απόψε, ξέρετε ότι η χώρα μας είναι σε δύσκολη θέση", είπε η Ρόουζ και συνέχισε:

"Όταν πηγαίνετε στο κατάστημα και αγοράζετε φαγητό για την οικογένειά σας, σας σοκάρει το κόστος. Όταν γεμίζετε βενζίνη, τσαντίζεστε. Και όταν ενεργοποιείτε τις ειδήσεις, είστε απλώς εξαντλημένοι.

«Ο πληθωρισμός είναι εκτός ελέγχου και ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι δεν ήταν έτσι υπό τον Ντόναλντ Τραμπ», κατέληξε η Ρόουζ.

Διαβάστε ακόμη: Η τρομακτική απόπειρα δολοφονίας του Ντ. Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια - Ηγέτες από όλο τον κόσμο καταδικάζουν την επίθεση (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ώρες «Kennedy» ζει η Αμερική – Η δολοφονική επίθεση κατά του υποψήφιου Αμερικανού Προέδρου, D.Trump – Οι 4 εν ενεργεία Πρόεδροι που σκοτώθηκαν ή παραλίγο (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Απόπειρα δολοφονίας κατά του D.Trump: Καρέ-καρέ οι φωτογραφίες & τα βίντεο από την αποτρόπαιη στιγμή – Το ιστορικό click κάτω από το έδρανο

Διαβάστε ακόμη: Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Γιατί απέτυχαν οι μυστικές υπηρεσίες - «Τον είδαμε, φωνάξαμε στους αστυνομικούς» λένε αυτόπτες μάρτυρες - Υπήρξε ειδοποίηση 4 λεπτών (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ