«Πρίγκιπα Χάρι, ερεύνησε τον θάνατο της μαμάς» - Αεροπλάνο πετούσε με πανό & αυτό το μυστηριώδες μήνυμα στον ουρανό – Ποιος κρύβεται από πίσω (βίντεο)

Η Νταϊάνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, πέθανε πριν από 27 χρόνια.

Πριν από μία εβδομάδα, ο μικρότερος γιος του Βασιλιά Καρόλου και της αείμνηστης Πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο Πρίγκιπας Χάρι έδωσε το παρών στα βραβεία ESPY στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες.

Να σημειωθεί ότι ο Πρίγκιπας Χάρι παρέλαβε στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων ESPY, το βραβείο «Πατ Τίλμαν», που αφορά σε αθλητές με σημαντική κοινωνική προσφορά. 

Εκεί συνέβη κάτι παράδοξο…

Ένα μικρό αεροπλάνο εντοπίστηκε να πετά πάνω από τον χώρο της εκδήλωσης των βραβείων και να στέλνει ένα μυστηριώδες μήνυμα που απευθυνόταν στον Πρίγκιπα Χάρι.

Περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, ένα αεροπλάνο πετούσε από πάνω με ένα πανό που έγραφε "Prince Harry: Investigate Mumis Death" ("Πρίγκιπα Χάρι, ερεύνησε τον θάνατο της μαμάς).

Σύμφωνα με τη Daily Μail δεν είναι γνωστό ποιος πλήρωσε για να πετάξει γύρω από το Χόλιγουντ πριν την εκδήλωση.

Για την ιστορία, τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Αυγούστου 1997, η Νταϊάνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, πέθανε από τραύματα που υπέστη νωρίτερα εκείνη την ημέρα, αφού ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με έναν πυλώνα στη Σήραγγα Pont de l'Alma στο Παρίσι. Ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ και ο Ανρί Πολ σκοτώθηκαν επιτόπου. Ο σωματοφύλακάς τους, Τρέβορ Ρις-Τζόουνς, τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά επέζησε από τη συντριβή.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι: Μιλά για τα ψυχολογικά τραύματα που του άφησε ο θάνατος της αείμνηστης Πριγκίπισσας Νταϊάνα – «Δεν γινόταν να το καταπιέζω, δεν ήταν βιώσιμο» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Με «νυφικό» εμφανίστηκε η Meghan Markle: Στo γνωστό style της, minimal & chic -Δείτε φωτό με την τουαλέτα του Oscar de la Renta (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ