Αθηνά Ωνάση: Αυτός είναι ο λόγος & η φοβία που την «κρατάνε» πίσω από το να επισκεφτεί την Ελλάδα

«Γενικά τα παιδιά που έχουν επώνυμους γονείς έχουν φοβία στο...» 

Ο στυλίστας και σχεδιαστής, Δημήτρης Γραμματικογιάννης μίλησε για την φοβία της Αθηνάς Ωνάση να μην έρχεται στην Ελλάδα.

Με αφορμή μία φωτογράφιση που έγινε με φόντο ένα από τα έξι Boeing που είχε αγοράσει ο Αριστοτέλης Ωνάσης, έγινε αυτή η συζήτηση.

«Ο Ωνάσης προσπαθούσε μέσω των ενεργειών του να φέρει την Ελλάδα στο προσκήνιο. Θεωρώ ότι λείπει ένας Ωνάσης σήμερα. Υπάρχουν περιοχές σαν τη Μύκονο, την Πάρο, και τη Σαντορίνη που προάγουν μόδα, αλλά, δυστυχώς, όχι ελληνικά brands», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γραμματικογιάννης.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε και στον λόγο που η Αθηνά Ωνάση δεν επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα, λέγοντας: «Γενικά τα παιδιά που έχουν επώνυμους γονείς έχουν φοβία στο να εκτεθούν. Νομίζω ότι η Αθηνά πάσχει από αυτό το σύνδρομο και είναι κατανοητός ο φόβος που τη διακατέχει».


Διαβάστε ακόμα: Αλμπέρτο Τζόρτζι: Αυτός είναι ο γόης ιππέας που έχει κλέψει την καρδιά της θλιμμένης Αθηνάς Ωνάση (φωτό-βίντεο)

Η Αθηνά Ρουσσέλ Ωνάση είναι η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση (1950-88) και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ.

Γεννήθηκε στο Νεϊγύ του Σηκουάνα, στη Γαλλία. Τον Δεκέμβριο του 2005 παντρεύτηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Το 2016, φημολογούταν πως πήρε διαζύγιο, καθώς την απάτησε με την τωρινή σύζυγό του.

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Όταν η Χριστίνα Ωνάση γνώρισε τον άστατο γόη Τιερί Ρουσέλ - Εκείνη 22, εκείνος 20 - Της ζήτησε να χάσει 25 κιλά για να την παντρευτεί

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ