Πριγκίπισσα Kate: Ο σημαντικός συμβολισμός πίσω από το μωβ φόρεμα – Πως συνδέεται με την πεθερά της, Lady Di (φωτό)

Ο πρώην μπάτλερ της Diana, Paul Burrell δήλωσε πρόσφατα ότι θα λάτρευε τη νύφη της. 

Την δεύτερη επίσημη εμφάνιση της, μετά την διάγνωσή της με καρκίνο έκανε η Πριγκίπισσα Κέιτ στο τουρνουά τένις του Wimbledon.

Η αγαπημένη μας royal «έδωσε» το παρών για να δώσει το βραβείο στον Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος ήταν ο νικητής του τελικού.

Όλοι την καταχειροκρότησαν όταν έφτασε και επικράτησε συγκίνηση.

Image

twitter

Η Πριγκίπισσα Κέιτ κα οι ενδυματολογικές της επιλογές είναι πάντα εντυπωσιακές και κρύβουν έναν συμβολισμό.

H μέλλουσα Βασίλισσα έχει εμπνευστεί από την πεθερά της, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο πρώην μπάτλερ της Diana, Paul Burrell δήλωσε πρόσφατα ότι θα λάτρευε τη νύφη της. 

Για ακόμα μια φορά εμπνεύστηκε από την Πριγκίπισσα Νταϊάνα στιλιστικά.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε την Κυριακή με ένα μωβ φόρεμα Safiyaa το οποίο μας θύμισε ένα σύνολο που επέλεξε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Wimbledon του 1991. 

Η Lady Di είχε επιλέξει ένα λιλά blazer το οποίο συνδύασε με λευκή πλισέ φούστα και τότε ο μικρός Ουίλιαμ φορούσε ένα σκούρο μπλε κοστούμι, όπως και φέτος η μικρή Σάρλοτ επέλεξε ένα σκούρο μπλε πουά φόρεμα.

«Η Kate έχει ιστορικό στο να επιλέγει έξυπνα, ευφάνταστα θέματα για τα looks της στο Wimbledon αυτό ήταν ένα νέο» σημείωσε η fashion director, Bethan Holt στο People.

Να σημειωθεί ακόμα, πως το μωβ είναι ένα από τα επίσημα χρώματα του All England Lawn Tennis and Croquet Club στο οποίο είναι υποστηρίκτρια. 

Επίσης, αντιπροσωπεύει το θάρρος, κάτι που έχει δείξει και η Kate Middleton τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε ακόμα: Eπανεμφάνιση Πριγκίπισσας Kate: Με ιαχές ενθουσιασμού την υποδέχτηκαν – Όλο το Wimbledon όρθιο! – Ρίγη συγκίνησης & χαράς (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Κέιτ Μίντλετον - Η γλυκιά αντίδραση της 9χρονης όταν το πλήθος χειροκροτούσε τη μαμά της (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Με μωβ midi φόρεμα έδωσε το τρόπαιο στον νικητή του Wimbledon - Χαμογελαστή με εξαιρετικό στιλ η πιο αγαπητή royal στον πλανήτη (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ