Η Ιβάνκα Τραμπ γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης της με χαρές & πόζες - Έχει αφήσει πίσω την απόπειρα δολοφονίας του πατέρα της (φωτό)

«Χαρούμενα 13α γενέθλια στην απίστευτη κόρη μου, Arabella!».

Η κόρη της Ιβάνκα Τραμπ γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της, η μικρή Αραμπέλα έκλεισε τα 13 έτη.

Άφησαν πίσω την απόπειρα δολοφονίας του «παππού» Ντόναλντ Τραμπ και έκαναν ένα μινι πάρτι για τα 13α γενέθλιά της. 

Για την ιστορία, το περασμένο Σάββατο, ενώ ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ έδινε μια προεκλογική ομιλία στην Πενσυλβάνια, ένα ελεύθερος σκοπευτής τον πυροβόλησε και επικράτησε το χάος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σώθηκε και είναι καλά, ωστόσο η απόπειρα δολοφονίας του, αλλάζει τα πάντα στο πολιτικό σκηνικό.

Η Ιβάνκα Τραμπ ντυμένη στα λευκά εύχεται με ένα τρυφερό μήνυμα στην μονάκριβη κόρη της, το οποίο έγραφε:

«Χαρούμενα 13α γενέθλια στην απίστευτη κόρη μου, Arabella! Το να σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι έφηβη μοιάζει με όνειρο.

Το όμορφο τραγούδι και το παιχνίδι πιάνου, οι αξέχαστες περιπέτειες ιππασίας, η δύναμη και η δέσμευση που δείχνεις στο Βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου και οι ξεχωριστές βραδιές μόνο για κορίτσια είναι στιγμές που θα λατρεύω για πάντα.

Arabella, με εμπνέεις και με εκπλήσσεις κάθε μέρα. Είσαι μια αξιόλογη νεαρή γυναίκα και η καρδιά μου ξεχειλίζει από αγάπη για σένα. Χρόνια πολλά».

Διαβάστε ακόμα: Δείτε βίντεο-ανάλυση με τη χρήση της τεχνολογίας: Πως η κίνηση του κεφαλιού του Ντόναλντ Τραμπ του έσωσε τη ζωή

Η κόρη του πρώην πλανητάρχη μοιράστηκε φωτογραφίες με την κόρη της και άλλες οικογενειακές στιγμές.

Να σημειωθεί πως, η Ιβάνκα Τραμπ, άρχισε να βγαίνει το 2005 με τον επιχειρηματία Jared Kushner, τον οποίο γνώρισε μέσω κοινών φίλων. 

Το ζευγάρι χώρισε το 2008 λόγω των αντιρρήσεων των γονέων του Κούσνερ, αλλά τα βρήκαν και παντρεύτηκαν στις 25 Οκτωβρίου 2009. 

Έχουν τρία παιδιά: την κόρη Arabella Rose, που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2011, και τους γιους Joseph Frederick και Theodore James που γεννήθηκαν τον Οκτώβριο του 2013 και τον Μάρτιο του 2016 αντίστοιχα. 

Διαβάστε ακόμα: Η Ιβάνκα Τραμπ έβαλε το φόρεμα της ημέρας! Κίτρινο, κολλητό με μία ασημένια καρδιά στο πλάι (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr