Γιώργος Λιάγκας: Η συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην Τήνο – «Φύγε τώρα γιατί δεν χωράει 2 ωραίους το νησί» - Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο

Οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση και χθες το βράδυ έφαγαν μαζί.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας όσο κάνει διακοπές στην Τήνο συνάντησε τον ταλαντούχο τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση, χθες το βράδυ έφαγαν μαζί και έβγαλαν ένα χιουμοριστικό βίντεο.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας τι του αρέσει πιο πολύ στην Τήνο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, απάντησε ότι την λάτρεψε και ότι θα την ξανά επισκεφτεί σίγουρα.

Στο τέλος του βίντεο φαίνεται να του λέει ο Γιώργος Λιάγκας χιουμοριστικά: «Τώρα φύγε όμως, γιατί δεν χωράει δυο ωραίους αυτό το νησί».

Οι δυο τους έσκασαν στα γέλια.

Ήδη ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέστρεψε στην Αθήνα εν όψει της συνέχειας του πετυχημένου καλοκαιρινού tour με τις sold out συναυλίες του.

Διαβάστε ακόμα: Αλέξης Κούγιας για Γιώργο Λιάγκα: «Τον αποκάλεσα σίχαμα, ζήτησα να απολυθεί από τον ΑΝΤ1, έχω μετανιώσει γι’ αυτό» - Τι απαντά ο δημοσιογράφος (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδάκι -Στον 4ο μήνα κύησης είναι η καλλονή σύντροφός του τραγουδιστή (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ