Ines de Ramon: Μάγια του έχει κάνει του Brad Pitt! – Η μοναδική σύντροφος του ηθοποιού που τον έκανε να αλλάξει τις βρωμερές του συνήθειες (φωτό)

Άφησε την Ines να διαλέξει την κολόνια του!

Eίναι γνωστές οι φήμες για την υγιεινή του Μπραντ Πιτ και μάλλον για το γεγονός ότι αυτή «είχε πάει περίπατο».

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του In Touch, όλα αυτά έχουν αλλάξει.

«Έχει πραγματικά αλλάξει για την Ινές», είπε μια πηγή για τον 60χρονο βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό στο InTouch.

«Ο Μπραντ συνήθιζε να μην κάνει ντους και να λούζει τα μαλλιά του και ήθελε να χρησιμοποιεί σαπούνι και νερό μόνο όταν έκανε ντους και αρνιόταν να χρησιμοποιήσει αποσμητικό ή κολόνια», τόνισε.

«Συχνά περνούσε μια ή δύο μέρες χωρίς να κάνει μπάνιο, κάτι που είναι εκπληκτικό δεδομένου ότι είναι τόσο τεράστιο σύμβολο του σεξ, αλλά με την Ινές, είναι μια διαφορετική ιστορία. Έχει ξεφύγει από το δρόμο του για να αλλάξει τους δύσοσμους τρόπους του», πρόσθεσε η πηγή.

Τώρα που είναι παράφορα ερωτευμένος ο ηθοποιός του Χόλιγουντ προσέχει τα πάντα.

Άφησε την Ινές να διαλέξει την κολόνια του!

«Τώρα, τους αρέσει να βγαίνουν έξω και να λαμβάνουν περιποίηση μαζί στο σπα, όπως μασάζ και περιποιήσεις προσώπου. Λατρεύει επίσης τις ενυδατικές κρέμες και τις κρέμες για το δέρμα. "Ανέβασε" το παιχνίδι του σε αυτόν τον τομέα προς ανακούφιση όλων».

twitter

Διαβάστε ακόμα: Μπραντ Πιτ – Ινές Ντε Ραμόν: Χέρι-χέρι στο βρετανικό Grand Prix – Ο γόης του Hollywood δεν έφευγε δίπλα από την όμορφη σύντροφό του (φωτό)

Για την ιστορία, ο Μπραντ τον τελευταίο καιρό σκέφτεται να κάνει οικογένεια με την Ινές. 

Παρόλο που οι δικαστικές διαμάχες με την  πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί συνεχίζονται και παρά το γεγονός ότι κανένα παιδί του δεν του μιλάει.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Μπραντ Πιτ είναι «100% εναρμονισμένος» με το να ξεκινήσει εκ νέου με την Ινές και μάλιστα έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους ότι πιστεύει ότι θα ήταν μια «υπέροχη μητέρα».

Διαβάστε ακόμα: Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Brad Pitt: Η 31χρονη σύντροφός του, Ines De Ramon θέλει να του κάνει «Πιτ-άκια» - Η Angelina Jolie του στέρησε τα 6 δικά τους (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ