Ευγενία Νιάρχου – Διακοπές στην Κρήτη: Χανιά, Ρέθυμνο & Καψαλιανά , Κνωσός & Αγ.Νικόλαος – Η παρέα με τον γοητευτικό Αργεντίνο αριστοκράτη & την Πριγκίπισσα Tatiana του Μονακό (φωτό)

Ταξίδι αναψυχής για την "χρυσή" κληρονόμο.

Όνειρο ζωής φαίνεται πως πραγματοποίησε  η Ευγενία Νιάρχου στην Κρήτη.

Το ταξίδι στην Μεγαλόνησο δείχνει να την συναρπάζει ενώ οι επιλογές της είναι η μία καλύτερη από την άλλη. 

Με επισκέψεις σε εμβληματικά αξιοθέατα του τεράστιου πολιτιστικού πλούτου του νησιού αλλά και καλά κρυμμένα μυστικά της Κρήτης ενώ επέλεξε να μείνει σε boutique hotels . 

Οι διακοπές ξεκίνησαν από τα Χανιά και σύμφωνα με πληροφορίες έμεινε στο υπέροχο ξενοδοχείο Άμμος, με πανέμορφους κήπους, εξαιρετική διακόσμηση & αρχιτεκτονική, εντυπωσιακή πισίνα. 

Το ξενοδοχείο ανήκει στον δημιουργό και του περίφημου πλέον φούρνου Red Jane  Νίκου Τσεπέτη για τον οποίο επίσης ανέβασε μία φωτογραφία με φρέσκο ψημένα καρβέλια ψωμί.

Στις φωτό της στο ινσταγκραμ απέδειξε πόσο Ελληνίδα είναι και μάλιστα ορθόδοξη αφού φωτογράφισε ένα μικρό παρεκκλήσι με αναμμένα κεράκια και την εικόνα του Χριστού. 

Σε κάποιο άλλο στιγμιότυπο, την βλέπουμε να απολαμβάνει το μπάνιο της σε μια από τις ομορφότερες μικρές παραλίες της Κρήτης, το Λουτρό. 

Ντυμένη απλά με boho στυλ και λίγα αξεσουάρ, η δημιουργός των περίτεχνων Κοσμημάτων Venyxworld κυκλοφορεί παντού ινκόγνιτο και μαθαίνει να πίνει ρακί αλλά και να γεύεται την γνήσια κρητική κουζίνα όπως γαμοπίλαφο και χοχλιούς.

Ο δεύτερος σταθμός του οδοιπορικού στην Κρήτη ήταν το Ρέθυμνο και συγκεκριμένα το χωριό Καψαλιανά, ένας οικισμός -μετόχι της ιστορικής μονής Αρκαδίου, σήμερα το ξενοδοχείο Kapsaliana Village Hotel πλήρως αναπαλαιωμένο με δεξιοτεχνία και πολύχρονες εργασίες με αφοσίωση στο έργο από τον Ηρακλειώτη αρχιτέκτονα Μύρωνα Τουπογιάννη. 

Η νεαρή λεπτοκαμωμένη Ευγενία έμεινε σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα σπιτάκι του χωριού - ξενοδοχείου με κυρίαρχο στοιχείο ένα μικρό δικό του ελαιοτριβείο. 

Την επόμενη μέρα ξεναγήθηκε από τον ιδιοκτήτη στο λιοτρίβι του χωριού, που σήμερα έχει μετατραπεί σε μικρό μουσείο της Ελιάς και χρονολογείται από το 1700. 

Ανέβασε φωτογραφία από το ατμοσφαιρικό και ρομαντικό της δείπνο κάτω από τις ελιές και τις πλατύφυλλες μουριές της πλατείας του Elaia Restaurant όπου φέτος το fine dining υπογράφει ο τιμηθείς με αστέρι Μιchelin σεφ  Παύλος Κυριάκης . 

Επόμενη μέρα μαζί με τον επιστήθιο φίλο της Martin Pacanowski την κολλητή της  Πριγκίπισσα Tatiana Santo Domingo Casiraghi επισκέφθηκαν τη Μονή Αρκαδίου. 

Ο γοητευτικός φίλος της, Martin Pacanowski είναι Αργεντίνος επιχειρηματίας. 

Επίσης φαίνεται να προέρχεται από πλούσια οικογένεια αφού ψάχνοντας για αυτόν βρήκαμε ότι κάνει παρέα με μέλη της πριγκιπικής οικογένειας του Μονακό και του Αννόβερο, ενώ πέρα από την οικογένεια Νιάρχου φέρεται να έχει επαφές και με τους Getty (βαθύπλουτη οικογένεια με πατριάρχες τους George Franklin Getty και τον γιο του Jean Paul Getty - ασχολήθηκαν τον 20ο αιώνα κυρίως με πετρέλαια και το 2019 η αξία τους υπολογιζόταν στα 7,4 δισ δολάρια).

Η Σάντο Ντομίνγκο είναι σύζυγος του μεγάλου γιου της Πριγκίπισσας Καρολίνα, Αντρέα Κασιράγκι (Andrea Casiraghi) με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 9χρονο Sacha, την 7χρονη India και τον 4χρονο Maximilian.

Socialite, σχεδιάστρια μόδας (έχει δημιουργήσει το brand Muzungu Sisters το 2009 μαζί με την φίλη της Dana Alikhani) και «χρυσή» κληρονόμος, η 39χρονη Τατιάνα Κασιράγκι, όπως είναι επίσης γνωστή είναι γόνος της  οικογένειας Santo Domingo, που κυριαρχεί στην αγορά μπύρας και συγκαταλέγεται μέσα στις πιο πλούσιες της Αμερικής.

Με  καταγωγή από τις ΗΠΑ και την Κολομβία, η Σάντο Ντομίνγκο γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στη Γενεύη και το Παρίσι. Ο πατέρας της Julio Mario Santo Domingo, Jr. (1958–2009) ήταν γιος του Julio Mario Santo Domingo (1923–2011), ο οποίος αναφέρθηκε ως ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στην Κολομβία από το Forbes το 2011.

Tην Αρχαία Ελεύθερνα  και φυσικά την έκθεση στο Μουσείο της Ελεύθερνας με έργα του Πάμπλο Πικάσο και τίτλο «η Χαρά της ζωής». 

Η εξαίσια έκθεση  μόλις εγκαινιάσθηκε από την κόρη του, Παλόμα Πικάσο που επίσης διέμεινε στο Kapsaliana Village Hotel . 

H Παλόμα Πικάσο με τον ιδιοκτήτη του Kapsaliana Village, Μύρωνα Τουπογιάννη & την Communication Manager, Έλενα Τουπογιάννη

Η χαρούμενη παρέα της Ευγενίας Νιάρχου συνέχισε το ταξίδι της με ενθουσιασμό για τον Μινωικό πολιτισμό στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού  και τέλος στον Άγιο Νικόλαο όπου έμειναν στο εμβληματικό Minos Beach της Τζίνας Μαμιδάκη. 

Το ξέφρενο πάρτυ όμως για τα γενέθλια της χρυσής κληρονόμου, εγγονής του μεγιστάνα Σταύρου Νιάρχου και κόρης του γιού του Φίλιππου έγινε στην Σαντορίνη. 

Η χρυσή κληρονόμος επέλεξε ως θέμα για το πάρτι της την χαμένη Ατλαντίδα. 

Έτσι ντύθηκε γοργόνα επιλέγοντας μια ασημένια αστραφτερή φούστα με σκίσιμο, αποκαλυπτικό μπουστάκι και πολλά κοσμήματα με κοχύλια του δικού της brand.

Μαζί της εκτός από τον Martin και την Tatiana ήταν και η αδελφή της Ηλέκτρα, οι φίλες της, Μπιάνκα Μπραντολίνι, Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο, o αδελφός της, Τεό και η σύντροφός του, Καμίλ Ρόου αλλά και οι κουμπάροι της Peter Dundas και Evangelo Bousis. 

Διαβάστε ακόμα: Ευγενία Νιάρχου: Mini απόδραση στην Αθήνα – Με ποιο εστιατόριο ξετρελάθηκε η «χρυσή κληρονόμος» (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Ευγενία Νιάρχου: Η σούπερ σικ εμφάνιση στο Royal Ascot - Ρομαντικό floral φόρεμα & πλατύγυρο καπέλο (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Eυγενία Νιάρχου: Η «χρυσή» κληρονόμος πιο απλή από ποτέ! – Αποθεώνει την Κρήτη & τις ομορφιές της – Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ