Εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ: Με κατακόκκινο chic μεσάτο σακάκι και μίντι φούστα - Το φιλί του Ντόναλντ στο αυτί της (βίντεο)

Η τελευταία κοινή εμφάνιση Μελάνιας Τραμπ, και Ντόναλντ Τραμπ ήταν στις 26 Δεκεμβρίου 

H Μελάνια Τραμπ, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ έκανε την πρώτη της εμφάνιση δίπλα στον σύζυγό της μετά από πολύ καιρό στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων.

Η πρώην πρώτη κυριά των ΗΠΑ έκανε εντυπωσιακή είσοδο με κατακόκκινο chic μεσάτο σακάκι και μίντι φούστα στο ίδιο χρώμα, ασορτί με τη γραβάτα του Ντόναλντ Τραμ αγαπημένο χρώμα που παραπέμπει στη σημαία των ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο

Η εντυπωσιακή Μελάνια καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδό της που έγινε με με μουσική από την 9η του Μπετόβεν, περπάτησε πάνω στη σκηνή, στάθηκε δίπλα στον σύζυγό της που της έδωσε ένα φιλί στο δεξί αυτί.

Διαβάστε ακόμα: «Σπάει» την σιωπή της, η Melania Trump: «Όταν είδα αυτή τη σφαίρα να χτυπά τον σύζυγό μου, τον Donald, συνειδητοποίησα ότι…» (φωτό)

Η Μελάνια Τραμπ με την εμφάνισή της έδωσε τέλος και στις φήμες που ήθελαν να είναι μην έχουν πλέον σχέσεις οι δυο τους ειδικά μετά τα όσα έγιναν στη δίκη του Τραμπ με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Η Μελάνια έλειπε και από την οικογενειακή φωτογραφία των Χριστουγέννων. Είχε πάει στη μητέρα της που ήταν άρρωστη και η οποία πέθανε τον Ιανουάριο.

Διαβάστε ακόμα: Βίντεο: Η Kimberly Guilfoyle μέλλουσα νύφη του Ντόναλντ Τραμπ κάνει το σταυρό της - Σε ευχαριστώ Θεέ μου που του έβαλες μία πανοπλία

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ