Χαρά & ενθουσιασμός για τις κολλητούλες Jennifer Aniston & Reese Witherspoon – Η σειρά τους έχει 16 υποψηφιότητες για τα βραβεία Εmmy (φωτό & βίντεο)

Άνιστον και Γουίδερσπουν «πλέουν» πελάγη ευτυχίας.

Οι κολλητές φίλες και ταλαντούχες ηθοποιοί Τζένιφερ Άνιστον και Ριζ Γουίδερσπουν είναι τρελά ενθουσιασμένες!

Ο λόγος;

Η σειρά τους, «The Morning Show» έχει συγκεντρώσει 16 υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy.

Ανάμεσα σε αυτές τις 16 υποψηφιότητες είναι και αυτή της καλύτερης δραματικής σειράς.

Άνιστον και Γουίδερσπουν «πλέουν» πελάγη ευτυχίας και το γιορτάζουν με φωτογραφίες από τα γυρίσματα τις συγκλονιστικής σειράς.

Διαβάστε ακόμα: Οι κολλητούλες! Jennifer Aniston & Reese Witherspoon με “κλασικές” εφαρμοστές τουαλέτες – Ελεύθερες και ωραίες! (φωτό)

Η πλοκή και το τρέιλερ της σειράς

Το The Morning Show, γνωστό και ως Morning Wars in Australia and Indonesia, είναι μιααμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστές τους Jennifer Aniston, Reese Witherspoon και Steve Carell που έκανε πρεμιέρα στο Apple TV+ την 1η Νοεμβρίου 2019.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο του Brian Stelter του 2013 Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV. 

Η εκπομπή εξετάζει τους χαρακτήρες και τον πολιτισμό πίσω από ένα πρωινό ειδησεογραφικό πρόγραμμα που μεταδίδεται από το δίκτυο. Μετά από ισχυρισμούς για σεξουαλική ανάρμοστη συμπεριφορά, ο άνδρας συμπρωταγωνιστής του προγράμματος αναγκάζεται να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Πτυχές του κινήματος #MeToo εξετάζονται από πολλαπλές οπτικές γωνίες, καθώς βγαίνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω παράπτωμα. Οι επόμενες σεζόν επικεντρώνονται σε άλλα πολιτικά θέματα και τρέχοντα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της πανδημίας COVID-19, της φυλετικής ανισότητας, της εξέγερσης του Καπιτωλίου και της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου 2021. Τον Ιανουάριο του 2022, η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου 2023.  Η σειρά ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν πριν από την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν.

Διαβάστε ακόμα: Πόση αγάπη πιά! – Η Jennifer Aniston εύχεται στην Courtney Cox για τα γενέθλιά της – «Δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς εσένα» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ