Angelina Jolie: «Σταμάτα τους καβγάδες», το μήνυμα της ηθοποιού στον Brad Pitt – Η έκκληση που ανατρέπει τα πάντα στη δικαστική τους διαμάχη (φωτό)

Αποφασισμένη, λοιπόν, να αφήσει τα πάντα στο παρελθόν!

Η ταλαντούχα ηθοποιός του Hollywood Angelina Jolie όπως είναι γνωστό «παλεύει» δικαστικά ακόμα για το πολύκροτο διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt.

Τώρα η ηθοποιός κάνει μια κίνηση που μοιάζει να τα αλλάζει όλα.

Αποφασισμένη, λοιπόν, να αφήσει τα πάντα στο παρελθόν!

Η Angelina Jolie ζητά από τον Brad Pitt να "τερματίσει τους καβγάδες" και να αποσύρει τη μήνυσή του εναντίον της για το οινοποιείο τους Château Miraval, το οποίο μοιράζονταν 50/50 μεταξύ τους μέχρι το 2021.

Το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να παλεύει για την ιδιοκτησία του οινοποιείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Page Six, ο δικηγόρος της αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός "έχει τον έλεγχο όλων των ακινήτων που μοιραζόταν το ζευγάρι καθώς και τον έλεγχο της επιχείρησης, αλλά εξακολουθεί να απαιτεί περισσότερα και μηνύει την Angelina για 67 εκατομμύρια δολάρια συν ποινικές αποζημιώσεις".

Διαβάστε ακόμα: Ines de Ramon: Μάγια του έχει κάνει του Brad Pitt! – Η μοναδική σύντροφος του ηθοποιού που τον έκανε να αλλάξει τις βρωμερές του συνήθειες (φωτό)

"Με αυτόν τον τρόπο, ο Pitt έφερε το θέμα στο προσκήνιο, γιατί προσπάθησε να τιμωρήσει και να ελέγξει την Angelina σε μία προσπάθεια να καλύψει την δική του παραβατική συμπεριφορά. Αυτές οι ενέργειες είναι κομβικές σε αυτή τη διαδικασία. Δεν μας εκπλήσσει καθόλου το γεγονός ότι ο κ. Pitt φοβάται να παραδώσει τα έγγραφα που αποδεικνύουν αυτά τα γεγονότα", αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

"Ενώ η Angelina ζητά και πάλι από τον κ. Pitt να τερματίσει τους καβγάδες και να θέσει την υγεία της οικογένειας του στο επίκεντρο, αν ο κ. Pitt δεν αποσύρει την αγωγή του, η Angelina δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποκτήσει τα απαραίτητα στοιχεία για να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί του είναι λάθος", υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμα: Αντζελίνα Τζολί ετών 49! Η πολυτάραχη ζωή της απόλυτης καλλονής & μητέρας 6 παιδιών (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ