Kate Hudson: «Ο Μatthew ΜcConaughey δεν χρησιμοποιεί αποσμητικό, ούτε εγώ» - «Είμαστε φυσικοί, ξέρετε» (βίντεο)

Νέα μόδα αυτή!

Η ταλαντούχα ηθοποιός Κέιτ Χάντσον βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του «Watch What Happens Live» την Τετάρτη και μίλησε ανοιχτά για πολλά θέματα!

Μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι δεν χρησιμοποιεί ποτέ αποσμητικό, όπως ακριβώς και ο συμπρωταγωνιστής της Μάθιου ΜακΚόναχι.

«Είμαστε φυσικοί, ξέρετε;», είπε χαμογελώντας.

Ο παρουσιαστής Άντι Κόεν έκανε μια ερώτηση που είχε υποβληθεί από θαυμαστή σχετικά με το αν ανάγκασε τον ΜακΚόναχι να χρησιμοποιήσει αποσμητικό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ρομαντικής κωμωδίας τους το 2008, «Fool's Gold».

«Όχι! Δεν χρησιμοποιεί αποσμητικό», απάντησε. «Και παρεμπιπτόντως, ούτε κι εγώ», αποκάλυψε η Κέιτ Χάντσον.

Η 45χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε επίσης ότι ο ΜακΚόναχι έχει μια ξεχωριστή μυρωδιά, αποκαλύπτοντας ότι μπορούσε «να τον μυρίσει από ...ένα χιλιόμετρο μακριά».

Ο ΜακΚόναχι είχε ισχυριστεί στο παρελθόν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε το 2008 στο «Playboy», ότι η Χάντσον άφηνε υπονοούμενα ότι χρειαζόταν κάτι για να καλύψει τη μυρωδιά του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Διαβάστε ακόμα: Matthew McConaughey: Ο γόης με το πρησμένο μάτι - Τον τσίμπησε μέλισσα & τον έκανε τούμπανο ... (φωτό)

«Φέρνει πάντα ένα φυσικό αποσμητικό, και λέει: "Θα το βάλεις αυτό, σε παρακαλώ;”», είχε περιγράψει ο ηθοποιός. «Απλά δεν το φόρεσα ποτέ. Ούτε κολόνια, ούτε αποσμητικό».

Και είχε προσθέσει: «Οι γυναίκες στη ζωή μου, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας μου, μου είπαν όλες: “Έι, η φυσική σου μυρωδιά μυρίζει, πρώτον, σαν άντρας και, δεύτερον, μυρίζει σαν εσένα”».

Διαβάστε ακόμα: Γκόλντι Χον: Η ηθοποιός ευχήθηκε στην Κέιτ Χάντσον για τα 45α γενέθλια της – Μαμά & κόρη αγκαλιά σε μία τρυφερή φωτογραφία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ