Ο παρ' ολίγον δολοφόνος του Ντόναλντ Τράμπ είχε "σταμπάρει" & την πριγκίπισσα Κέιτ - Βρήκαν φωτό στο κινητό του

Ποιους άλλους είχε αναζητήσει ο 20χρονος

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις γύρω από την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ στις 13 Ιουλίου σε προεκλογική του ομιλία στην Πενσιλβάνια.

Στο μικροσκόπιο έχει μπει παρ' ολίγον δολοφόνος, Τόμας Μάθιου Κρουκς, καθώς εξετάζονται λεπτομερώς όλες οι κινήσεις και το backround του

Σύμφωνα, με νέα στοιχεία ο νεαρός φαίνεται να είχε "σταμπάρει" και την πριγκίπισσα Κέιτ.

Οι Αρχές, μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, εντόπισαν φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον στα δύο τηλέφωνα και το φορητό του υπολογιστή.

Ο 20χρονος φαίνεται να είχε αναζητήσει πληροφορίες σχετικά με την σύζυγο του πρίγκιπα Γουίλιαμ εκτός από την αναζήτηση του Ντόναλντ Τραμπ, του προέδρου Τζο Μπάιντεν, του διευθυντή του FBI Κρίστοφερ Ρέι και του γενικού εισαγγελέα των ΗΠΑ, Μέρικ Γκάρλαντ.

Δεν είναι ακόμη σαφές γιατί έψαχνε για την Κέιτ - τη μόνη μη Αμερικανίδα στην ομάδα των ατόμων που βρέθηκαν στο ιστορικό των αναζητήσεών του στο διαδίκτυο.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν σχολίασε το γεγονός.

Διαβάστε ακόμη: Η τρομακτική απόπειρα δολοφονίας του Ντ. Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια - Ηγέτες από όλο τον κόσμο καταδικάζουν την επίθεση (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ώρες «Kennedy» ζει η Αμερική – Η δολοφονική επίθεση κατά του υποψήφιου Αμερικανού Προέδρου, D.Trump – Οι 4 εν ενεργεία Πρόεδροι που σκοτώθηκαν ή παραλίγο (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Απόπειρα δολοφονίας κατά του D.Trump: Καρέ-καρέ οι φωτογραφίες & τα βίντεο από την αποτρόπαιη στιγμή – Το ιστορικό click κάτω από το έδρανο

Διαβάστε ακόμη: Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Γιατί απέτυχαν οι μυστικές υπηρεσίες - «Τον είδαμε, φωνάξαμε στους αστυνομικούς» λένε αυτόπτες μάρτυρες - Υπήρξε ειδοποίηση 4 λεπτών (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ: Με κατακόκκινο chic μεσάτο σακάκι και μίντι φούστα - Το φιλί του Ντόναλντ στο αυτί της (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ