Η νύφη φόρεσε μίνι & κορσέ μπούστο του ονείρου με κοντό καρέ άψογο χτένισμα - Η λεπτομέρεια στο παντελόνι του γαμπρού όμως ... (φωτό)

«Το νυφικό μου ενσάρκωσε το εκλεκτό αλλά και μοντέρνο στυλ μου»

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει το παραδοσιακό μακρύ νυφικό αλλά η συγκεκριμένη νύφη έσπασε τον "κώδικα"!

Η Asiah James Cannon πήγε "κόντρα" στο κατεστημένο και φόρεσε μίνι φόρεμα με εφαρμοστό κορσέ.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή ...

Η Asiah James και ο Gerald Cannon γνωρίστηκαν το 2014, ενώ και οι δύο εργάζονταν σε ένα Topshop στη γειτονιά SoHo της Νέας Υόρκης.

Ανάμεσα στους πολυσύχναστους διαδρόμους, συζήτησαν τα πάντα, από το στυλ, την τζαζ και την τέχνη, μέχρι την αμοιβαία εμμονή τους με τα σόου γνωριμιών - να ερωτεύονται και οι ίδιοι στη διαδικασία.

Οκτώ χρόνια αργότερα, η Asiah (τώρα διευθύντρια στρατηγικής στο Condé Nast) και ο Gerald (εικαστικός καλλιτέχνης) αρραβωνιάστηκαν στη γενέτειρά της, την Ουάσιγκτον DC.

Αφού πέρασαν τη μέρα μαζί στο Εθνικό Μουσείο Αφροαμερικανικής Ιστορίας και Πολιτισμού, ο Τζέραλντ έκανε πρόταση γάμου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους.

«Είπε τόσα πολλά γλυκά πράγματα που δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί ήμουν σε σοκ, έκλαιγα χαρούμενα δάκρυα για ώρες και FaceTiming σε όλους τους αγαπημένους μας σε όλη τη χώρα», λέει η Asiah.

Όταν επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη -ανήμερα της επετείου τους- οι στενοί τους φίλοι τους εξέπληξαν με ένα πάρτι αρραβώνων.

Αποφάσισαν να παντρευτούν στην Πόλη του Μεξικού, ένα μέρος όπου και οι δύο έχουν βρει δημιουργική έμπνευση όλα αυτά τα χρόνια.

«Το μείγμα της γοητείας και της τέχνης της πόλης έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας», λέει η νύφη.

Το ζευγάρι ζήτησε από τη Lupita Tirado και τον Joe Ganem των Lupita Tirado Weddings να βοηθήσουν στον προγραμματισμό του γάμου τους.

Στις 13 Απριλίου, η Asiah και ο Gerald έκαναν ένα πάρτι καλωσορίσματος στο εστιατόριο Casa Pedregal και Tetetlán.

Η νύφη φορούσε έναν προσαρμοσμένο κορσέ διακοσμημένο με κρύσταλλα και μια ασορτί μίνι φούστα από την Wiederhoeft.

Έκανε επίσης το ντεμπούτο της με ένα νέο χτένισμα:

«Η πολύχρονη φίλη και κομμώτρια, Amanda Charlery, είχε την ιδέα όταν αρραβωνιάσθηκα με τον Gerald: Σκέφτηκε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να αλλάξω το χτένισμά μου δραστικά καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου μου», λέει η Asiah.

Εν τω μεταξύ, ο γαμπρός φορούσε ένα παντελόνι Kiko Kostadinov με περίτεχνη λεπτομέρεια, ένα Filippa K Blazer, με κορδόνια Prada και αξεσουάρ από τη Maison Margiela.

Μετά από μια ώρα χαλαρού κοκτέιλ δίπλα στην πισίνα στο Casa Pedregal με 40 από τους στενότερους φίλους τους, οι δυο τους ενώθηκαν με τους υπόλοιπους καλεσμένους τους στο Tetelán.


Το οικογενειακό δείπνο γρήγορα μετατράπηκε στο «το μεγαλύτερο χορευτικό πάρτι του Σαββατοκύριακου», λέει η Asiah.

Την επόμενη μέρα, παντρεύτηκαν στο General Prim, μια ιστορική έπαυλη μπελ επόκ στην Colonia Juarez, μπροστά σε 165 μέλη της οικογένειας και φίλους.

Η τελετή άνοιξε με τους γονείς τους να περπατούν χέρι-χέρι στο διάδρομο.

«Το νυφικό μου ενσάρκωσε το εκλεκτό αλλά και μοντέρνο στυλ μου», λέει. «Ξέρω ότι είναι αστείο και σούπερ μη παραδοσιακό, αλλά για μένα ήταν και παραμένει τόσο επίσημο ως νύφη.»

Η Asiah αφαίρεσε επίσης τα extension της και αποκάλυψε τα νέα μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ.

Για την τελετή του, ο Gerald επέλεξε για ένα κοστούμι Prada.

Το πρώτο τους φιλί ήταν στο "That's the Way Love Goes" της Janet Jackson.

«Ο Τζέραλντ και εγώ νιώσαμε και οι δύο μια συντριπτική αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής - και έχουμε βρεθεί να το σκεφτόμαστε κάθε μέρα από τότε», λέει η Asiah.

Για τη δεξίωση, η Asiah αφαίρεσε την τούλινη φούστα από το φόρεμά της, αποκαλύπτοντας μια μίνι από κάτω.

«Προσέφερε μεγάλη ευκολία στο να χορεύω μαζί του τον πρώτο μας χορό αλλά και με τους γονείς μου αργότερα», λέει για την αλλαγή της γκαρνταρόμπας.

Εκείνη και ο Τζέραλντ χόρεψαν μία ιδιαίτερη ερμηνεία του  "I Couldn't Love You More" του Sade και το πάρτι δεν σταμάτησε ποτέ - ακόμη και κατά τη διάρκεια του γεύματος τεσσάρων πιάτων.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ