Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Γιατί η ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουλίου είναι κρίσιμη για το ζεύγος - Θα γιορτάσουν μαζί γενέθλια & επέτειο ή θα ανακοινώσουν διαζύγιο;

Να περιμένουμε good news;

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ζουν χωριστά τους τελευταίους μήνες ...

Η 54χρονη ηθοποιός του Atlas έκανε tour στην Ευρώπη με φίλους, ενώ ο 51 ετών Μπεν παρέμεινε μόνος στο Λος Άντζελες.

Τα παιδιά τους, που περνούσαν πολύ χρόνο μαζί, έχουν επίσης χωριστεί.

Η Violet, 18, η Seraphina (γνωστή και ως Fin), 15, και ο Samuel, 12, είναι με τον μπαμπά Ben και τη μητέρα Jennifer Garner στο Λος Άντζελες.

Και οι 16χρονοι δίδυμοι της JLo, Max και Emme, ήταν στο πλευρό της ως επί το πλείστον.

Τώρα η DailyMail αποκάλυψε ότι τα πέντε παιδιά προσπαθούσαν να τους να βρουν, είπε μια πηγή.

Διαβάστε ακόμη: Breaking news: Η Jennifer Lopez χωρίζει & διεκδικεί από τον Ben την μισή περιουσία του - Ήταν τσιγγούνης & όλα τα πλήρωνε αυτή! - Ώρα για τον λογαριασμό (φωτό)

«Τα παιδιά πιστεύουν ότι η Τζένιφερ και ο Μπεν είναι πραγματικά, βαθιά ερωτευμένοι, σαν αδελφές ψυχές και δεν θέλουν να χωρίσουν».

«Θέλουν να το δουλέψουν προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, όπως είπαν οι όρκοι τους. Και πιστεύουν ότι πρέπει να συνεχίσουν να συμβουλεύουν και να το συζητούν, ακόμα κι αν είναι επώδυνο.

Αισθάνονται ότι αν το κάνουν και πουν τα σωστά πράγματα θα μπορούσε να υπάρξει περισσότερη ειρήνη».

Τα παιδιά θέλουν ο Μπεν και η Τζένιφερ να ξαναβρεθούν μαζί πριν τα 55α γενέθλιά της, που είναι στις 24 Ιουλίου, πρόσθεσε η πηγή.

«Υπάρχει ελπίδα ότι θα μπορούσαν να γιορτάσουν όλοι μαζί για ένα ήρεμο οικογενειακό πάρτι στο Λος Άντζελες», συμπλήρωσε.

Τι ακριβώς κάνουν λοιπόν για να βοηθήσουν τους αστέρες του κινηματογράφου να ξανασμίξουν;

«Τονίζουν τα θετικά χαρακτηριστικά που έχει ο καθένας»

Για τον Μπεν ανέφερε η πηγή: «Είναι αγκαθωτός, μπορεί να είναι γκρινιάρης, αυτό είναι σίγουρο, δεν είναι καλός μάγκας, ακόμα κι αν είναι πολύ έξυπνος και αστείος. Τα παιδιά προσπαθούν να τον κάνουν να χαλαρώσει και να αφήσει τα πράγματα να φύγουν».

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: H σπάνια βόλτα με την μεγαλύτερη κόρη του Ben Affleck – Τον μπαμπά δεν θέλει ούτε να τον βλέπει (φωτό)

Αποδεικνύεται ότι και η Λόπεζ έχει τα ελαττώματά της:

«Πρέπει να εργάζεται λιγότερο και να χαλαρώνει περισσότερο. Ο μπαμπάς των διδύμων Marc Anthony έλεγε πάντα ότι: Η Jenny πρέπει να χαλαρώσει και να απολαύσει τη ζωή της περισσότερο, της έλεγε για χρόνια και χρόνια να το κάνει αυτό.

«Τώρα ο Max και η Emme κάνουν το ίδιο», πρόσθεσε η πηγή.

Τα παιδιά έχουν ένα άλλο κίνητρο: συμπαθούν το ένα το άλλο και θέλουν να μείνουν οικογένεια. «Τα παιδιά τα πάνε τέλεια, ειδικά η Έμμε και η Φιν, είναι οι καλύτερες φίλες και μιλάνε καθημερινά».

Εν τω μεταξύ, το UsWeekly υποστήριξε την Τετάρτη ότι υπάρχει μια «συγκρατημένη ελπίδα» ότι ο Μπεν και η Τζένιφερ θα μπορούσαν να ξαναβρεθούν μαζί.

«Η Τζένιφερ πρότεινε να αφιερώσουν χρόνο για να το καταλάβουν», είπε η πηγή.

Προστέθηκε επίσης ότι «ακόμα δεν έχουν πάρει απόφαση» σχετικά με τον χωρισμό.

«Περνούν τόσα πολλά ατομικά και ως ζευγάρι», είπε μια άλλη πηγή στο Us. «Μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο για να δουν αν αυτή η περίπλοκη στιγμή μπορεί να λυθεί από μόνη της και θα επιστρέψουν ο ένας στον άλλο [ως] καλύτεροι άνθρωποι».

Να σημειώσουμε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά στο Λας Βέγκας στις 16 Ιουλίου 2022.

Δύο χρόνια αργότερα η επέτειος γάμου τους βρήκε χωριστά.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez – Ben Affleck: Πέρασαν την 2η επέτειο γάμου τους χωριστά! – Ο ηθοποιός στο γραφείο & η τραγουδίστρια βόλτα με την κολλητή της (φωτό)

Αναμένουμε να δούμε εάν την Τετάρτη θα επανασυνδεθούν για τα 55α γενέθλια της superstar.

Τα γενέθλια του Ben είναι στις 15 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ