Η Καλιφορνέζα δημοσιογράφος μόδας φόρεσε Eliee Saab vintage couture νυφικό - Ο παραμυθένιος γάμος στην αγγλική εξοχή! (φωτό)

Η νύφη έλαμπε μέσα στην ολοκέντητη δημιουργία, που της ταίριαζε εξαιρετικά

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με έναν ακόμη ονειρικό γάμο!

Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στην αγγλική εξοχή και συναντάμε ένα ερωτευμένο ζευγάρι στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του!

Ο λόγος για την Liv Perez και τον Alex Nachum!

Η δημοσιογράφος μόδας Liv Perez και ο προγραμματιστής ακινήτων Alex Nachum γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη το 2016, όταν εκείνος έπαιρνε το πτυχίο του στο Πανεπιστήμιο Columbia και εκείνη τελείωνε το προπτυχιακό της πτυχίο στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

«Οι οικογένειές μας γνώριζαν ο ένας τον άλλον για πολύ καιρό πριν, οπότε ήμασταν σαν πλανήτες που περιφέρονταν ο ένας γύρω από τον άλλον περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να συνδεθούμε», εξηγεί η Liv.

«Μεγαλώσαμε λίγα λεπτά ο ένας από τον άλλον στο Λος Άντζελες, οι μαμάδες μας πήγαν στο το ίδιο μάθημα προπόνησης και οι αδερφές μας πήγαν μαζί στο γυμνάσιο».

Δεν άρχισαν να βγαίνουν στην αρχή, αλλά αντίθετα έγιναν οι  καλύτεροι φίλοι.

«Και οι δύο ξέραμε ότι ήμουν απόλυτα ερωτευμένος μαζί του [αν και]», παραδέχεται η Liv.

Λίγα χρόνια αργότερα, κατέληξαν σε γάμο και ο Άλεξ εξομολογήθηκε τελικά τον έρωτά του για τη Λιβ. «Με τον καιρό γράφονται μεγάλες ιστορίες αγάπης και ήμασταν και οι δύο έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη δική μας», λέει η Liv.

«Έχουμε τόση αγάπη, καθώς χτίσαμε μια όμορφη βάση για τα επόμενα χρόνια.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν στο Dunton Hot Springs τον Νοέμβριο του 2022.

«Είναι απομονωμένο στα βουνά του Κολοράντο και ένα μέρος όπου ο Alex και εγώ πηγαίνουμε συχνά για χαλάρωση», λέει η Liv.

«Λατρεύουμε να βρισκόμαστε στη φύση και να κοιτάμε για λίγο, είναι σίγουρα το μέρος όπου βρισκόμαστε μαζί στα καλύτερά μας. Είναι ένας θεμελιώδης πυλώνας.

Ο γάμος τους έγινε στις 12 και 13 Ιουλίου στο Soho Farmhouse στο Cotswolds.

«Ήταν στην πραγματικότητα η τοποθεσία του πρώτου οικογενειακού μου ταξιδιού με την οικογένειά του και το μέρος όπου ήξερα ότι ήθελα να περάσω τη ζωή μου μαζί του», εξηγεί η Liv.


 


«Ο Άλεξ λατρεύει να λέει ότι κάθε φορά που ξαπλώνουμε νιώθουμε σαν καλοκαιρινή κατασκήνωση, είναι ένας από τους πιο αστείους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ, και απλώς λέμε ιστορίες και γελάμε όλη τη νύχτα.

Θέλαμε να βρούμε ένα μέρος που να αποπνέει την ίδια ενέργεια , όπου οι φίλοι και η οικογένειά μας θα μπορούσαν να αποσυνδεθούν για το Σαββατοκύριακο και να έρθουν μαζί για να γιορτάσουμε».

Ο σχεδιασμός ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, αφού η Liv και ο Alex επισκέφτηκαν το χώρο τον Αύγουστο.

«Κανείς από τους δύο δεν ήθελε να βιαστεί η διαδικασία, έτσι ήμασταν αρραβωνιασμένοι για ενάμιση χρόνο πριν παντρευτούμε» , τονίζει η Liv.

«Αυτό μας επέτρεψε να πάρουμε το χρόνο μας και να κάνουμε τον γάμο όπως τον οραματιζόμασταν πάντα».

"Το να παντρευτείς στο Soho Farmhouse είναι πραγματικά το απόλυτο όνειρο γιατί δεν έχεις πολλά να κάνεις γι' αυτό", προσθέτει. "Είναι απολύτως τέλειο από μόνο του."

Για το σκοπό αυτό, το ζευγάρι συνεργάστηκε στενά με τη Hannah Quartly στο Soho Farmhouse, με συχνές συναντήσεις, για να αποφασίσουν για όλες τις μοναδικές πινελιές που ήθελαν να φέρουν.

«Μας άρεσε να δουλεύουμε απευθείας με τον χώρο, ειδικά επειδή πολλά από τα στοιχεία μας προέρχονταν από το ίδιο το αγρόκτημα», λέει η Liv.

"Όλα τα λουλούδια μας ήταν από κήπους γύρω από το αγρόκτημα και οι σεφ στο χώρο έφτιαξαν τη γαμήλια τούρτα μας. Ήταν η πιο ιδανική εμπειρία να είσαι τόσο κοντά σε κάθε λεπτομέρεια και ήταν ένα απόλυτο όνειρο να δεις ζωντανεύει.

Για το δείπνο καλωσορίσματος, υπήρχαν άλογα που τριγυρνούσαν στο χωράφι από πίσω καθώς οι φίλοι και η οικογένεια έκαναν ομιλίες, ακόμη και ένας κύκνος που μόλις είχε αποκτήσει μωρά στην ιδιοκτησία.

«Προσθέσαμε τις δικές μας πινελιές, όπως μίνι μπουκάλια Don Julio 1942 ως κάρτες στα καθίσματα, και μια δεξίωση με σκηνές, με μπάλες ντίσκο και μια απίστευτη μπάντα που είχε τους καλεσμένους μας να χορεύουν όλη τη νύχτα, λέει η Liv. 

Η νύφη έλαμπε μέσα σε μία ονειρκή Eliee Saab vintage couture τουαλέτα, που ταίριαζε απόλυτα στο χώρο και στο στυλ της ίδια.

Ήταν off-shoulder, ολοκέντητη με μακρύ μανίκι και πέπλο.

Τα μαλλιά της ήταν επιμελημένα σε έναν σινιόν κότσο ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε μπρόνζε αποχρώσεις.

Δεν πρόσθεσε έντονα κοσμήματα παρά μόνο ένα διαχρονικό ζευγάρι σκουλαρίκια πέρλες.

«Πάντα ονειρευόμουν να φέρω τα εμπορικά σήματα που ήταν τόσο αναπόσπαστα στην καριέρα μου στο Σαββατοκύριακο για να αποτίσω φόρο τιμής σε αυτά», λέει η Liv.

«Η Chanel είναι μια από τις πρώτες μάρκες με τις οποίες δούλεψα ποτέ, η Alberta Ferretti μια μάρκα που λατρεύει να συλλέγει η μαμά μου και μου έδειξε ως νεαρή κοπέλα και η Elie Saab ήταν η σχεδιάστρια φορεμάτων των ονείρων μου από τότε που ήμουν μικρή».

Αργότερα, στο afterparty η Liv άλλαξε τελείως look και φόρεσε ένα μίνι sequin φόρεμα Roderte, που της προσέδιδε ευχέρεια κινήσεων, ώστε να απολαύσει στο επ'ακρο την καλύτερη βραδιά της ζωής της!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ