Πρίγκιπας Τζορτζ: Ο διάδοχος του θρόνου έγινε 11 ετών - Το ασπρόμαυρο ενσταντανέ που τράβηξε η πριγκίπισσα Κέιτ & η απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα του, Γουίλιαμ

Τι σχολιάζουν οι βασιλικοί θαυμαστές

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο πρίγκιπας Τζορτζ της Αγγλίας.

Ο γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της πριγκίπισσας Κέιτ έγινε 11 ετών και το παλάτι του εύχεται μέσα από τον λογαριασμό στο instagram.

Το επίσημο account των royals της Ουαλίας δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο πορτραίτο του μικρού εορτάζοντα, καθώς ποζάρει με χαμόγελο στο φακό.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο ενσταντανέ έχει τραβηχτεί από τη μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον.

Τον βλέπουμε με επίσημο σύνολο, ένα λευκό πουκάμισο με σκουρόχρωμο σακάκι.

Μέσα σε λίγα λεπτά, η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια με τον κόσμο να του στέλνει τις πιο θερμές του ευχές και να τονίζει πόσο πολύ μοιάζει με τον πατέρα του.

"Ευχόμαστε στον Πρίγκιπα George χαρούμενα 11α γενέθλια σήμερα!", σημειώθηκε στη λεζάντα του post.

Να πούμε, ότι φέτος τα γενέθλια του διαδόχου του θρόνου συμπίπτουν με δυσάρεστα γεγονότα.

Νούμερο ένα είναι η ασθένεια της μητέρας του, Κέιτ, καθώς πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες αλλά και ο παππούς του και Βασιλιάς, Κάρολος δίνει τη δική του μάχη με τη νόσο.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, να σημειώσουμε ότι είναι ο δεύτερος στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου μετά τον πατέρα του, Γουίλαμ.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Γουίλαμ: Φανατικός οπαδός στον τελικό του Euro - Επικές αντιδράσεις μαζί με το πριγκιπόπουλο του, Τζορτζ (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ χαμογελάει ξανά! Μαζί με τον γιο του, George χειροκρότησαν την αγαπημένη τους ομάδα - Η μαμά Κέιτ που ήταν;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ