Πως ο πρωτότοκος γιος του Elon Musk, Xavier έκανε φυλομετάβαση σε Vivian - "Έχασα το παιδί μου - Είναι σαν νεκρός από την woke κουλτούρα"

Το 2022 αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, Ελον Μασκ, ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι η αποξενωμένη τρανσέξουαλ κόρη του «σκοτώθηκε» από τον «ιό της woke κουλτούρας».

Σε μια συνομιλία με τον Καναδό ψυχολόγο Δρ. Τζόρνταν Πίτερσον, ο Mασκ αποκάλυψε ότι ο γιος του, γνωστός ως Xavier, ταυτοποιείται πλέον ως Vivian Jenna Wilson, μετά την αποκάλυψη ότι είναι τρανσέξουαλ το 2022.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας εξέφρασε τη μετάνοια του για τη συγκατάθεσή του να κάνει ο γιος του ορμονοθεραπεία, θεωρώντας ότι «εξαπατήθηκε».

Ο Μασκ διευκρίνισε ότι «ουσιαστικά με εξαπάτησαν να υπογράψω έγγραφα για ένα από τα μεγαλύτερα αγόρια μου».

Πρόσθεσε: «Αυτό έγινε πραγματικά πριν καταλάβω τι συνέβαινε και είχαμε την COVID-19 σε εξέλιξη, οπότε υπήρχε μεγάλη σύγχυση και μου είπαν ότι (το παιδί) μπορεί να αυτοκτονήσει».

«Έχασα τον γιο μου, ουσιαστικά. Δεν το αποκαλούν “deadnaming” τυχαία. Ο λόγος που το λένε έτσι είναι επειδή το παιδί σου είναι νεκρό».

Ο Μασκ επέκρινε τις διαδικασίες αλλαγής φύλου για ανηλίκους

Ο Μασκ επέκρινε όσους γιατρούς πραγματοποιούν επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανηλίκους, χαρακτηρίζοντάς το «σατανικό».

Όταν ο Πίτερσον χαρακτήρισε ψευδή τον «ισχυρισμό περί αυτοκτονίας», ο Μασκ εξέφρασε την οργή του για όσους υποστηρίζουν τέτοιες θεραπείες.

Διαβάστε ακόμη: Kimbal Musk: Πως είναι να μεγαλώνει κανείς με τον πιο πλούσιο αδελφό στον κόσμο; - Ο ίδιος έχει αλυσίδα εστιατορίων (φωτό)

«Απίστευτα κακό και συμφωνώ μαζί σας ότι οι άνθρωποι που το προωθούν αυτό θα έπρεπε να πάνε στη φυλακή», δήλωσε.

Vivian Jenna Wilson, formerly Xavier Musk, transitioned recently and is said to want no part of a relationship with her father, the World's Richest Man.

Πατέρας 12 παιδιών, ο Μασκ επέκρινε περαιτέρω τον όρο «φροντίδα για τον επαναπροσδιορισμό του φύλου» (σ.σ “gender-affirming care”) , χαρακτηρίζοντάς τον ως «τρομερό ευφημισμό».

«Υποσχέθηκα να καταστρέψω την woke κουλτούρα μετά από αυτό»



Ο Mασκ ξεκαθάρισε ότι η εμπειρία αυτή τον έκανε να αναλάβει μια προσωπική αποστολή: «Ορκίστηκα να καταστρέψω τον ιό του μυαλού της woke κουλτούρας μετά από αυτό», είπε και πρόσθεσε: «Ηδη κάνουμε κάποια πρόοδο».

Διαβάστε ακόμη: 70 δισεκατομμυριούχοι φοίτησαν σε αυτά τα 12 πανεπιστήμια - Από της Πενσυλβάνια οι 36!

Μετά την υπογραφή από τον κυβερνήτη της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ ειδικού νοσμοσχεδίου (Assembly Bill 1955), το οποίο επιτρέπει στα σχολεία να μην ενημερώνουν τους γονείς για τις αλλαγές φύλου των παιδιών τους, ο Mασκ αποφάσισε να μεταφέρει τα κεντρικά γραφεία της X/Twitter και της SpaceX από την Καλιφόρνια στο Τέξας.

Η Βίβιαν έχει έναν 18χρονο δίδυμο αδελφό, τον Γκρίφιν, ενώ το πρώην ζευγάρι Έλον Μασκ- Τζαστίν απέκτησε επίσης τα 16χρονα σήμερα τρίδυμα Κάι, Σάξον και Ντάμιαν.

Όλα τα παιδιά του Musk παρακολούθησαν το πανάκριβο Crossroads K -12 σχολείο στη Σάντα Μόνικα, όπου τα ετήσια δίδακτρα κοστίζουν έως και 50.000 δολάρια.

Αν και ξόδεψε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για την εκπαίδευση της και των αδελφών της, το οι δύο τους φαίνεται να μην είναι κοντά.

Η Βίβιαν προσπαθούσε να κρύψει την πραγματική της ταυτότητα φύλου από τον μπαμπά της για αρκετά χρόνια.

Επιπλέον, μετά το coming out της επικρίνει δημόσια τις πολιτικές της απόψεις, υποστηρίζοντας ότι πιστεύει ότι όλοι οι πλούσιοι είναι κακοί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ