Παρίσι 2024-Σάλμα Χάγιεκ: Έβαλε τη στολή & έκανε "τούμπες" με άψογο στυλ & χτένισμα - Έτοιμη για την τελετή έναρξης!

Σε δύο μόλις μέρες!

Στο μαγευτικό Παρίσι ταξίδεψε η Σάλμα Χάγιεκ, ώστε να συμμετάσχει ως λαμπαδηδρόμος στη μεταφορά της Ολυμπιακής φλόγας στους δρόμους της πόλης πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στις 26 Ιουλίου στον Σηκουάνα.

Η σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Γάλλου επιχειρηματία François-Henri Pinault ανακοίνωσε η ίδια τη συμμετοχή της με βίντεο από την τελετή του περάσματος της φλόγας από το ανάκτορο των Βερσαλλιών φορώντας την ειδική στολή και τον αριθμό της A25, ενθουσιασμένη για τον ρόλο της.

«Ετοιμάζομαι να συμμετάσχω στην Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία στο Παρίσι! Νιώθοντας τον ενθουσιασμό και την ενότητα που φέρνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες φωτογραφίες με τη δάδα αύριο», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Μέσα από τον ενεργό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την προετοιμασία για το μεγάλο γεγονός.

Για ακόμη μία φορά έδειχνε κομψή μέσα στη λευκή στολή της ενώ το hairstyle της ήταν επιμελημένο σε sleek ιδιαίτερη αλογοουρά.

Μεταξύ άλλων μας έδειξε τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Εθνικής Γαλλίας και της Paris Saint Germain, Prensel Kimpembe αλλά και τον χορευτή και σκηνοθέτη Mathieu Forget.

Διαβάστε ακόμη: Απίστευτο θέαμα στο Παλάτι των Βερσαλλιών! Εντυπωσιακή επίδειξη από το τάγμα των Γάλλων ιπποτών – Καβαλαρίες μπροστά στο ιστορικό ανάκτορο του Λουδοβίκου του 14ου

Διαβάστε ακόμη: Το eirinika ετοίμασε ένα αφιέρωμα στο Παρίσι 2024 - #paris2024 μόνο με φωτό & βίντεο από την πρωτεύουσα των Ολυμπιακών Αγώνων - Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι 2024 - Όλες οι λεπτομέρειες για την τελετή έναρξης την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 στις 20:30 ώρα Ελλάδος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ