Maneskin-ΟΑΚΑ: Ξεσήκωσαν τα πλήθη με την φοβερή τους συναυλία - Ενθουσιασμένος ο Νταμιάνο με τη θερμή υποδοχή του κοινού (φωτό)

Ταρακούνησαν το στάδιο

Τον απόλυτο χαμό προκάλεσαν οι Maneskin στο ΟΑΚΑ, την Τρίτη 23 Ιουλίου.

Το αγαπημένο ροκ συγκρότημα έφερε το πάνω κάτω στην Αθήνα με τις μοναδικές τους ερμηνείες και φυσικά την αξεπέραστη σκηνική τους παρουσία.

Δεν έπεφτε "καρφίτσα" στο στάδιο με τον κόσμο να έχει συγκεντρωθεί από νωρίς στο σημείο περιμένοντας με ανυπομονησία να τους δει.

«Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε εδώ, και είναι τόσο υπέροχα. Μας πήρε καιρό, αλλά μπορούμε ήδη να πούμε ότι είστε ένα φανταστικό κοινό», είπε ο Νταμιάνο Νταβίντ κατά την έναρξη της συναυλίας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ιταλικό συγκρότημα απέκτησε παγκόσμια φήμη μετά τη νίκη του στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2021, με το τραγούδι «Zitti e buoni».

Δείτε εδώ την εμφάνιση τους το 2021:

Έκτοτε τα μέλη έχουν δει τη δημοτικότητά τους να εκτοξεύεται στα ύψη, με τον τραγουδιστή, Νταμιάνο Νταβίντ, να γίνεται ο "έρωτας" εκατομμυρίων θαυμαστών.

Διαβάστε ακόμη: Maneskin: Με πετσέτες μπάνιου, μπουρνούζι και τακούνια στη Νέα Υόρκη - Damiano & Ethan έδωσαν καυτό φιλί στα MTV Awards

Διαβάστε ακόμη: Mε τον π@πό του έξω ο τραγουδιστής των Måneskin-κόπηκε όμως -Το Twitter δυσαρεστημένο, τα σούρνει για την λογοκρισία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ