Παντρεύονται Gigi Hadid & Bradley Cooper: Το πιο hot ζευγάρι του πλανήτη ετοιμάζει το γάμο του – Τρελά ερωτευμένος ο σούπερ σταρ με το κατά 20 χρόνια νεότερο μοντέλο (φωτό)

«Ο Μπράντλεϊ έχει ήδη αποφασίσει ότι θα ζητήσει από την Τζίτζι να τον παντρευτεί».

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός, Μπράντλει Κούπερ θέλει να πάει την σχέση του με το supermodel Τζίτζι Χαντίντ στο επόμενο στάδιο.

Το ζευγάρι είναι μαζί μόνο εννέα μήνες, όμως ο 49χρονος ηθοποιός αισθάνεται έτοιμος να παντρευτεί την 20 χρόνια νεότερη του.

Για την ιστορία, ο καθένας τους έχει από μια κόρη από προηγούμενη σχέση και φέρεται επίσης ο ηθοποιός να έχει συζητήσει για την απόκτηση νέων παιδιών.

Σύμφωνα με πηγή της Daily Mail: «Ο Μπράντλεϊ έχει ήδη αποφασίσει ότι θα ζητήσει από την Τζίτζι να τον παντρευτεί».

Image

«Αυτό δεν αποτελεί καν ζήτημα. Συζήτησαν για την οικογένεια και τον γάμο από νωρίς στη σχέση τους. Είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον και είναι στα σχέδιά τους εδώ και καιρό και τώρα είναι απλά θέμα του πότε».

«Ο Μπράντλεϊ έχει μόνο μερικά έργα που βρίσκονται σε παραγωγή, αλλά δεν έχει προγραμματίσει τίποτα μετά από αυτά. Θέλει να πάρει λίγο χρόνο μακριά από τη δουλειά για να επικεντρωθεί σε αυτό και να δώσει στην Τζίτζι την προσοχή και την αγάπη που της αξίζει».

Να τονιστεί πως η Τζίτζι Χαντίντ έχει «την ευλογία της οικογένειας, των φίλων της, ακόμη και της κόρης της».

Να σημειωθεί ότι η Τζίτζι έχει μια 3 χρονών κόρη, την Κάι, με τον πρώην σύντροφό της και τραγουδιστή Ζέιν Μάλικ , ενώ ο Μπράντλεϊ είναι μπαμπάς της 7χρονης Λέα, μητέρα της οποίας είναι η καλλονή Ιρίνα Σάικ.

Image

twitter

Η Τζίτζι και ο Ζέιν διαχειρίζονται τη συνεπιμέλεια, και η πηγή σημείωσε: «Ο Μπράντλεϊ έχει γνωρίσει τον Ζέιν. Όλοι έχουν προχωρήσει και είναι αφοσιωμένοι γονείς, οπότε δεν υπάρχει ποτέ κανένα απολύτως θέμα. Έχουν έρθει σε επαφή πολλές φορές όταν ασχολούνται με τα παιδιά τους. Επιπλέον, η κόρη της Τζίτζι και του Ζέιν τα πηγαίνει τόσο καλά με την κόρη του Μπράντλεϊ και της Ιρίνα. Σχεδόν συμπεριφέρεται σαν μεγάλη αδελφή της. Έχουν κάθε πρόθεση να γίνουν μια μεικτή λειτουργική οικογένεια».

Image

twitter

Υπονοώντας έναν επικείμενο αρραβώνα, η πηγή σχολίασε: «Το να αρραβωνιαστούν και να παντρευτούν μέσα στον επόμενο χρόνο είναι κάτι που δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα».

Τέλος, να σημειωθεί ότι το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει δημόσια για τη σχέση του και έχει διατηρήσει σχετικά χαμηλό προφίλ από τότε που ξεκίνησαν να βγαίνουν στα τέλη του περασμένου έτους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ