Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας: Απειλεί με μηνύσεις την μελλοντική πεθερά της – Η τραγική σχέση του σαμάνου αρραβωνιαστικού της με την μητέρα του (φωτό)

Τι έγινε;

 

Δεν ξεκινήσαν καλά τα πράγματα για την 52χρονη Πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ και τον επερχόμενο γάμο της με τον Αμερικάνο σαμάνο Ντουρέκ Βέρετ.

Ο λόγος;

Η Πριγκίπισσα της Νορβηγίας απειλεί με μηνύσεις την μέλλουσα πεθερά της εάν δεν σταματήσει να διαδίδει ψεύδη.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί στις 31 Αυγούστου σε ένα εντυπωσιακό νορβηγικό φιόρδ, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Η Πριγκίπισσα προσέλαβε έναν δικηγόρο, ο οποίος απείλησε να μηνύσει τη μητέρα του σαμάνου, Βερούσκα Ουρκουχάρτ για εκατομμύρια δολάρια αν δεν σταματήσει να μιλάει στον Τύπο γι’ αυτούς. 

Να σημειωθεί ότι ο σαμάνος με την μητέρα του δεν τα πάνε καλά και τον τελευταίο καιρό τα πράγματα μεταξύ τους είναι χειρότερα.

Πιο συγκεκριμένα το περιοδικό Se og Hor δημοσίευσε την επιστολής που έλαβε η μέλλουσα πεθερά της πριγκίπισσας.

Η μητέρα του σαμάνου σε παλαιότερο εξώφυλλο του νορβηγικού περιοδικού Se og Hor

Την προειδοποιήσαν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον της. 

Όσα αναφέρει η επιστολή της πριγκίπισσας προς την πεθερά της

«Σας γράφουμε για να σας ζητήσουμε να σταματήσετε να διατυπώνετε δυσφημιστικές, υποτιμητικές και ψευδείς κατηγορίες εναντίον του Σαμάνου Ντούρεκ. Από τότε που ο σαμάνος Ντούρεκ ξεκίνησε τη σχέση του με την πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ, έχετε προβεί σε μια σειρά σοβαρών και ψευδών κατηγοριών εναντίον τους» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Για την ιστορία, η μάνα του Ντουρέκ έχει κατηγορήσει τον γιο της ότι έκανε «πλύση εγκεφάλου» στην πριγκίπισσα, την οποία λυπάται που δεν γνώρισε. Ισχυρίστηκε επίσης ότι την πλήγωσε βαθιά το γεγονός ότι δεν δέχτηκε επίσκεψη από τον γιο και τη νύφη της όταν βρέθηκαν στην Νέα Υόρκη τα Χριστούγεννα του 2022.

Ακόμα, δεν της άρεσε η κατεύθυνση που πήρε η καριέρα του, ούτε της άρεσε η άρνηση της καταγωγής του, καθώς ισχυρίζεται πως κατάγεται από 6 γενιές σαμάνων. 

Διαβάστε ακόμα: Γάμος Πριγκίπισσας Märtha Louise με τον σαμάνο, Durek Verrett - Αναλυτικά το πρόγραμμα, το dress code των καλεσμένων & οι αυστηρές απαγορεύσεις

Διαβάστε ακόμα: Βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας: Για πρώτη φορά δέχτηκαν τον αρραβωνιαστικό της πριγκίπισσας Märtha Louise - Διακοπές μαζί στο γιοτ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ