Αποκάλυψη για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ: «Μπορεί να μην τον χτύπησε σφαίρα, αλλά θραύσμα» - «Υπάρχουν ερωτήματα», τι λέει ο επικεφαλής του FBI (βίντεο)

Ο διευθυντής του FBI, Κρίστοφερ Ρέι, αφήνει ερωτηματικά για την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

Εντύπωση προκαλεί η αποκάλυψη του διευθυντή του FBI Κρίστοφερ Ρέι χθες Τετάρτη, ότι δεν είναι βέβαιος για το εάν όντως ο Ντόναλντ Τραμπ χτυπήθηκε στο αυτί από σφαίρα, στη διάρκεια της απόπειρας δολοφονίας του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια.

Ο Κρίστοφερ Ρέι ενημέρωνε την επιτροπή του Κογκρέσου που εξετάζει τις παραλείψεις των δυνάμεων ασφαλείας για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ την Τετάρτη, όταν έκανε τη σχετική δήλωση.

"Mε όλο τον σεβασμό στον πρώην πρόεδρο Τραμπ, υπάρχουν κάποια ερωτήματα σχετικά με το αν πρόκειται για σφαίρα ή θραύσμα που χτύπησε το αυτί του", δήλωσε.

"Δεν ξέρω αν αυτή η σφαίρα, εκτός του ότι προκάλεσε το γδάρσιμο, θα μπορούσε να είχε προσγειωθεί και κάπου αλλού", δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Τι αναζητούσε στο internet o δράστης της απόπειρας δολοφονίας

Ο άνδρας που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ έψαξε στο διαδίκτυο τον τρόπο με τον οποίο ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ δολοφόνησε τον Αμερικανό πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι, δήλωσε ακόμα ο διευθυντής του FBI Κρις Ρέι ενώπιων της κοινοβουλευτικής επιτροπής.

Διαβάστε ακόμα: Ο παρ' ολίγον δολοφόνος του Ντόναλντ Τράμπ είχε "σταμπάρει" & την πριγκίπισσα Κέιτ - Βρήκαν φωτό στο κινητό του

Ο Τραμπ, 78 ετών, μιλούσε σε συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνιας το Σάββατο 13 Ιουλίου, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία χτυπήθηκε στο δεξί του αυτί πριν σπεύσουν να τον καλύψουν και να τον απομακρύνουν πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας.

Δείτε ακόμα: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει νεκρό τον επίδοξο δολοφόνο του Ντόναλντ Τραμπ: Το αίμα του Τόμας Μάθιου Κρουκς τρέχει στη σκεπή - Σκληρές εικόνες

Ο 20χρονος που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ έψαξε στο διαδίκτυο τον τρόπο με τον οποίο ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ δολοφόνησε τον Αμερικανό πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι, δήλωσε ακόμα ο Κρις Ρέι ενώπιον της κοινοβουλευτικής επιτροπής.

Διαβάστε ακόμα: Ντόναλντ Τραμπ: Αυτή είναι η ιατρική γνωμάτευση μετά την απόπειρα δολοφονίας του - "Τραύμα από σφαίρα στο δεξί αυτί από τουφέκι μεγάλης ισχύος" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ