Θρήνος στην κηδεία της Ντέμης Γεωργίου: Ντυμένοι στα λευκά οι φίλοι της - Σύμφωνα με την επιθυμία της ήπιαν καφέ σε μπαράκι και ακολουθεί αύριο beach party στην Πάρο (φωτό)

Οι συγγενείς και φίλοι της Ντέμη Γεωργίου ήταν σα να πήγαιναν σε Ντέμη Γεωργίου και όχι σε κηδεία

Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς στην Ντέμη Γεωργίου η οποία «έφυγε» πριν λίγα 24ωρα από τη ζωή καθώς προσβλήθηκε από βακτηριακή λοίμωξη, η οποία της προκάλεσε σηπτικό σοκ.

Φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (25/07) στο Α’ νεκροταφείο της Αθήνας για να αποχαιρετήσουν την κοπέλα που έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο MasterChef.


Σύμφωνα με την επιθυμία της 39χρονης σεφ, οι παρευρισκόμενοι ήταν ντυμένοι στα λευκά, ενώ μετά την κηδεία θα ακολουθήσει καφές σε μπαράκι στο Μετς.

Λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή οι οικείοι της ενημέρωσαν τις κάμερες και τους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί για να καλύψουν την κηδεία της Ντέμης Γεωργίου που τόσο άδικα και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή πως η οικογένεια δεν επιθυμεί να υπάχει κάλυψη σε αυτές τις τόσο προσωπικές στιγμές και φυσικά η επιθυμία τους έγινε σεβαστή.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, οι φίλοι της οργανώνουν αυτό που η ίδια η Ντέμη Γεωργίου επιθυμούσε και μάλιστα το είχε εκφράσει όσο ζούσε. Ετοιμάζουν ένα beach party στην Πάρο, την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Επιπλέον, έγινε γνωστό πως η Ντέμη Γεωργίου είχε εκφράσει την επιθυμία αντί στεφάνων οι παρευρισκόμενοι να κάνουν δωρεές για τα αδέσποτα ζώα της Πάρου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ