Παρίσι 2024: Giorgio Armani, Ralph Lauren, Stella Jean & Lululemon έφτιαξαν στολές για τους Ολυμπιακούς - Αυτές είναι οι χώρες με τις πιο όμορφες ενδυμασίες (φωτό)

Οι στολές μοιάζουν να βγήκαν από πασαρέλα.

Φέτος θα δούμε τους πιο stylish αθλητές στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.

Αυτό προκύπτει από το γεγονός, ότι μεγάλοι οίκοι μόδας, όπως Ralph Lauren και ο Giorgio Armani, αλλά και μικροί έχουν αναλάβει τον σχεδιασμό και την παραγωγή των στολών των αθλητών.

Ας δούμε κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες στολές για τις εθνικές ομάδες:

Μογγολία

Οι δημιουργίες της Michel&Amazonka, μιας εταιρείας με έδρα το Ουλάν Μπατόρ που παράγει ρούχα υψηλής ραπτικής και ready to wear ενδύματα, συνδυάζουν την παράδοση με την σύγχρονή μόδα και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Καναδάς

Η ομάδα του brand Lululemon ντύνει τους αθλητές του Καναδά για δεύτερη φορά!

 «Όταν αισθάνεστε όμορφα, αποδίδετε και καλύτερα» λέει η Audrey Reilly, δημιουργική διευθύντρια για την ομάδα του Καναδά στην εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων.

Αϊτή

Η Stella Jean έχει αναλάβει την δημιουργία της εθνική ομάδας τους.

Η Jean συνεργάζεται με τον Αϊτινό καλλιτέχνη Philippe Dodard, του οποίου η ζωηρή ζωγραφική θα ενσωματωθεί στις τελετουργικές στολές.

ΗΠΑ

«Τίποτα δεν αντιπροσωπεύει την Αμερική περισσότερο από ένα τζιν, ειδικά όταν βρισκόμαστε στο Παρίσι», δήλωσε ο David Lauren.

Ο οίκος μόδας Ralph Lauren θα προσαρμόσει τα ρούχα σε κάθε αθλητή προσωπικά. Για την τελετή έναρξης θα φορέσουν ραμμένα ναυτικά σακάκια με μπλε-λευκά ριγέ πουκάμισα Oxford - και φυσικά μπλε τζιν.

Ινδία

Ο Ινδός σχεδιαστής Tarun Tahiliani είναι γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία με μια σύγχρονη ευαισθησία. 

Και αυτό ακριβώς προσπάθησε να κάνει ο ίδιος και το brand ανδρικών ενδυμάτων Tasva για την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του.

Ιταλία

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς…από το να ντύσει τους αθλητές της Ιταλίας, ο οίκος Armani.

Η στολή της απονομής των μεταλλίων φέρει την επιγραφή «W Italia», συντομογραφία του «Eviva Italia» ή «Ζήτω η Ιταλία».

«Η αναζήτηση νέων λύσεων για τις στολές των αθλητών, η οποία πρέπει να συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα, είναι πάντα μια συναρπαστική πρόκληση για μένα», δήλωσε ο Armani πέρυσι, όταν η εθνική στολή παρουσιάστηκε στην επίδειξη πασαρέλας Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 για το νεανικό και αθλητικό εμπορικό σήμα Emporio Armani.

Διαβάστε ακόμα: Το eirinika ετοίμασε ένα αφιέρωμα στο Παρίσι 2024 - #paris2024 μόνο με φωτό & βίντεο από την πρωτεύουσα των Ολυμπιακών Αγώνων - Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 2024-Σάλμα Χάγιεκ: Έβαλε τη στολή & έκανε "τούμπες" με άψογο στυλ & χτένισμα - Έτοιμη για την τελετή έναρξης!

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 2024: Η μασκότ των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων είναι ένα επαναστατικό σύμβολο για τους Γάλλους – Ποια ιστορία κρύβεται πίσω από αυτό το μικρό σκουφάκι (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ