Top Woman, η Suni Lee: Η Ολυμπιονίκης της ενόργανης που διαγνώστηκε με δύο ανίατες ασθένειες στα νεφρά – Κάνει δυναμικό comeback στους Ολυμπιακούς Αγώνες (φωτό & βίντεο)

Θα την δούμε στο Παρίσι!

Η Suni Lee είναι Αμερικάνα αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής. 

Έχει διακριθεί πολλές φορές, και θεωρείται από τους καλύτερους  αθλητές που στέλνει η Αμερική στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Παρίσι 2004.

Ωστόσο η Suni Lee έχει «δοκιμαστεί» άσχημα. Η Ολυμπιονίκης πριν ένα χρόνο εμφάνισε δυο ασθένειες που σχετίζονται με τα νεφρά της.

Τον Φεβρουάριο του 2023, το σώμα της Suni Lee άρχισε να πρήζεται. Υποβλήθηκε σε πολλαπλές εξετάσεις, αλλά η κατάστασή της παρέμεινε μυστήριο.

Μέχρι που οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε θέμα στα νεφρά της.

«Υπήρχε ένα σημείο που δεν ήθελα να εμφανιστώ στα social media», λέει. «Απλά ξέρεις ότι οι άνθρωποι πάντα θα λένε κάτι, αλλά έπρεπε να μάθω ότι τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία», είχε τονίσει η αθλήτρια στο περιοδικό ELLE USA.

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 2024: Giorgio Armani, Ralph Lauren, Stella Jean & Lululemon έφτιαξαν στολές για τους Ολυμπιακούς - Αυτές είναι οι χώρες με τις πιο όμορφες ενδυμασίες (φωτό)

Να σημειωθεί ότι αυτές οι δυο νόσοι στα νεφρά είναι ανίατες.

Έκανε μια εξάμηνη παύση από τη γυμναστική. Τον Απρίλιο του 2024, η Lee ανέφερε ότι η κατάσταση των νεφρών της ήταν σε ύφεση.

Τώρα κάνει το δυναμικό comeback και θα την δούμε στο Παρίσι.

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι 2024 - Όλες οι λεπτομέρειες για την τελετή έναρξης την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024 στις 20:30 ώρα Ελλάδος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ