Έλενα Ακρίτα: «Συγγνώμη δεν ζητάω από κανένα – Τιμή μου να με βρίζουν χυδαία Πλεύρηδες» - «Ούτε που φανταζόμουν ποτέ τί πλάτες στην κυβέρνηση έχει αυτή η γυναίκα»

Επιτίθεται και στην ΕΣΗΕΑ!

Δεν σταματά τις επιθέσεις η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα κατά της δημοσιογράφου του Mega Κατερίνας Παναγοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την ενδυματολογική επιλογή της δημοσιογράφου, η οποία ήταν ZeusDione, το brand  της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Σε νέα της ανάρτηση ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τον καημό της για τη διαγραφή Πολάκη, σημειώνοντας ότι «θα τα πούμε αργότερα αυτά».

Συνέχισε, λέγοντας για την Κατερίνα Παναγοπούλου, «τί πλάτες στην κυβέρνηση έχει αυτή η γυναίκα».

Αναλυτικά η ανάρτησή της 

«Δε φτάνει που είχαμε τον καημό μας με τη διαγραφή Πολάκη (θα τα πούμε αργότερα αυτά, να ηρεμήσουμε πρώτα) ξαφνικά ο Πλεύρης στη Βουλή άρχισε να ουρλιάζει εναντίον μου υπερασπιζόμενος την Κατερίνα Παναγοπουλου», αναφέρει η Έλενα Ακρίτα και συνεχίζει: «Ούτε που φανταζόμουν ποτέ τί πλάτες στην κυβέρνηση έχει αυτή η γυναίκα».

Με το γνωστό της ύφος σχολιάζει ότι «έπεσε όλο το σκυλολόι να την υπερασπιστεί. Μέχρι και η ΕΣΗΕΑ κινητοποιήθηκε σε χρόνο μηδέν να μου κουνήσει το δάχτυλο. Ποιος - η ΕΣΗΕΑ. Πού όταν τα πετσωμένα δημοσιογραφικά σφουγγαρόπανα δολοφονούν χαρακτήρες άξιων κι έντιμων δημοσιογράφων, ούτε που ιδρώνει το αυτάκι της.

Βγήκε η αντιπρόεδρος Αρία Αγάτσα να πει πως στο γάμο ομόφυλων «υπάρχει και η αντίθετη άποψη» - αντίθετη άποψη στα ανθρώπινα δικαιώματα!!! - κι αντί να να την ψέξουν δημοσίως, όπως έκανε με μένα, με πήρε η Μαρία Αντωνιάδου να με παρακαλέσει να σβήσω την σχετική ανάρτηση».

«Τέλος, συγγνώμη δεν ζητάω από κανένα. Και στην τελική, το να με βρίζουν χυδαία Πλεύρηδες, Βορίδηδες, Κουρτακηδες τιμή μου και καμάρι μου», καταλήγει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

akritas

Η επιστολή της ΕΣΗΕΑ

«Κυρία Ακρίτα,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θεωρεί προσβλητική την ανάρτησή σας στο Facebook αναφορικά με την παρουσία της συναδέλφου Κατερίνας Παναγοπούλου στην εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε μια εποχή που ο κακοποιητικός λόγος ισοπεδώνει τη γυναικεία προσωπικότητα, οι δημοσιογράφοι έχουμε μεγάλη ευθύνη για τον δημόσιο λόγο που εκφέρουμε και στον χώρο των social media, καθώς αποτελούν αφορμή για απειλές μέχρι και για χειροδικία».

Διαβάστε ακόμα: Ε. Ακρίτα έχει άποψη για την εμφάνιση της Κ. Παναγοπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο – «Η πετσετούλα στο μπούστο συνδυάζεται τέλεια με το ασορτί τραπεζομάντηλο στη φούστα» - Η αντίδραση της Μ. Συρεγγέλα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ