Παρίσι 2024: Η Μαρέβα ξεκαρδίζεται στα γέλια στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών - Βλέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φορά τη σακούλα-αδιάβροχο και τον φωτογραφίζει

Μούσκεμα έγιναν και οι επίσημοι στην Έναρξη των Ολυμπιακών στο Παρίσι 2024

Στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι παρευρέθησαν ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη, ως επίσημοι προσκεκλημένοι του Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός και η σύζυγός του ήταν παρόντες χθες το βράδυ στο δείπνο στο Λούβρο, που παρέθεσε η ΔΟΕ προς τιμήν των υψηλών προσκεκλημένων, ενώ σήμερα το απόγευμα πήγαν στο Ελιζέ για τη δεξίωση του Εμανουέλ Μακρόν στους ξένους ηγέτες.

Φωτογραφία: Eurokinissi/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
 

Δείτε ακόμα: Παρίσι 2024: Βίντεο και φωτό με την είσοδο της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας - Ντρισμπιώτη, Αντετοκούνμπο σημαιοφόροι, όσα έγιναν πάνω στο πλοίο στον Σηκουάνα

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στις όχθες του Σηκουάνα, όπου παρακολούθησαν τη φαντασμαγορική τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

 

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε μια φωτογραφία του με τη Μαρέβα Μητσοτάκη: «Πριν τη βροχή» έγραψε ο πρωθυπουργός, ποστάροντας φωτογραφία με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

 

Ωστόσο, στην πορεία άρχισε να βρέχει και μάλιστα λίγο πριν από την τελετή έναρξης η βροχή δυνάμωσε. Οι περισσότεροι κατέφυγαν σε ομπρέλες και αδιάβροχα. 

Ένας από αυτούς ήταν και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος καθόταν δίπλα δίπλα με τον νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας, Κιρ Στάρμερ.

Φωτογραφία: Eurokinissi/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, χαμογελώντας, έσπευσε να απαθανατίσει τη σκηνή με τον πρωθυπουργό να φορά το αδιάβροχό του.

Φωτογραφία: Eurokinissi/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κιρ Στάρμερ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι / Φωτογραφία: Eurokinissi/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δείτε ακόμα: Παρίσι 2024: Το δείπνο υπερπαραγωγή στο Λούβρο - Κυριάκος & Μαρέβα Μητσοτάκη «έδωσαν» το παρών – Το chic look της Πρώτης Κυρίας της Ελλάδας (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ