Celine Dion-Παρίσι 2024: Ο πλανήτης υμνεί την επανεμφάνιση της superstar του τραγουδιού - Συγκλονιστική παρά τη σκληρή ασθένεια της, μετά από 4 χρόνια στη σκηνή (βίντεο)

Την αποθεώνουν οι θαυμαστές της στο twitter

Την απόλυτη αποθέωση έζησε χθες, 26/7 η Celine Dion μετά την ασύλληπτη ερμηνεία της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η υπερταλαντούχα superstar τραγούδησε στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ, την «Ωδή στην αγάπη» της Εντίθ Πιάφ, ντυμένη στα λευκά.

Τόσο εκείνοι που είχαν την τύχει να την απολαύσουν live, όσο και οι χιλιάδες τηλεθεατές καθηλώθηκαν και αποθέωσαν την Καναδή στα social media.

«Θαυμάσια εμφάνιση», «Είναι τόσο υπέροχο να σε βλέπουμε να επιστρέφεις στη σκηνή, εδώ ανήκεις, η φωνή σου είναι καλύτερη από ποτέ!», «Πόσο θεαματική εμφάνιση! Αξέχαστη και φανταστική, δεδομένου του τι περνάς, ξεχωριστή κυρία! Σου βγάζω το καπέλο! Σου εύχομαι τα καλύτερα για πάντα!», «Μας έλειψες τόσο πολύ!», «Η Σελίν Ντιόν ανοίγει τους Ολυμπιακούς Αγώνες τραγουδώντας κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, η ζωή είναι πλήρης», ήταν μερικά από τα αμέτρητα σχόλια αγάπης προς το πρόσωπο της μεγάλης ερμηνεύτριας μετά την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Το συγκινητικό σχόλια της ίδιας

 «Είναι τιμή μου που εμφανίστηκα απόψε, στην Τελετή Έναρξης του Παρισιού 2024, και είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα σε μια από τις αγαπημένες μου πόλεις! Πάνω απ' όλα, είμαι τόσο χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες θυσίας και αποφασιστικότητας, πόνου και επιμονής. Όλοι σας ήσασταν τόσο επικεντρωμένοι στο όνειρό σας, και είτε πάρετε μετάλλιο είτε όχι, ελπίζω ότι η παρουσία σας εδώ σημαίνει ότι αυτό έγινε πραγματικότητα για εσάς! Θα πρέπει να είστε όλοι τόσο περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά δουλέψατε για να γίνετε οι καλύτεροι των καλύτερων. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας! -Σελίν xx...».

Διαβάστε ακόμη: Η Celine Dion συγκινεί: "Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω" (βίντεο)

Την Πέμπτη 23 Μαΐου κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το «I Am: Celine Dion», ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν στη μουσική βιομηχανία, αλλά και τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, όπως τα τελευταία χρόνια, το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome) με το οποίο έχει διαγνωστεί.

«Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει» εξομολογείται κλαίγοντας η σπουδαία τραγουδίστρια. «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω» κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι με βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2022, ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε.

Διαβάστε ακόμη: H Celine Dion συγκινεί με την αποφασιστικότητα της να νικήσει την ασθένεια - Νέα φωτό με με τη "γροθιά" της νίκης

Διαβάστε ακόμη: eline Dion: Το δυναμικό "comeback" - Ποζάρει για τη γαλλική Vogue - "Δεν έχω νικήσει την ασθένεια, είναι ακόμα μέσα μου"

Τι είναι το Stiff Person Syndrome

Το Σύνδρομο του Καθηλωμένου Ανθρώπου(γνωστό ως SPS, stiff-person syndrome) είναι σπάνια αυτοάνοση διαταραχή της κίνησης, που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, δηλαδή τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό. 

Αποτελεί μια σοβαρή διαταραχή ασαφούς αιτιολογίας και χαρακτηρίζεται από προοδευτική δυσκαμψία και ακαμψία. Ονομάζεται επίσης και σύνδρομο Moersch-Woltman.

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι -Έναρξη τελετής Ολυμπιακών Αγώνων στον Σηκουάνα & την Ελληνική ομάδα - Με Lady Gaga να ξεσηκώνει το κοινό (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι 2024: Η απαστράπτουσα Σελίν Ντιόν προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση στην Τελετή Έναρξης, των Ολυμπιακών – Ο ιπτάμενος βωμός-αερόστατο – Όσα έγιναν στη φιέστα (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Royal Monceau: Εδώ διαμένουν η Celine Dion & η Lady Gaga για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Οι σουίτες, η προεδρική, το classe του εμβληματικού ξενοδοχείου (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι 2024-Τελετή Έναρξης: Δείτε βίντεο και εικόνες από την πλωτή είσοδο των Ολυμπιακών Ομάδων

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ