Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ας τον απολαύσουμε σε 5+1 φωτό αφού μας τον έκρυψε ο Γάλλος σκηνοθέτης - Υπερήφανος σημαιοφόρος συγκινημένος & χαρούμενος

Ξαφνικά "χάθηκε" από το πλάνο ...

Εντυπωσιακή ήταν η είσοδος της ελληνικής αποστολής με σημαιοφόρους την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ωστόσο, κατά την live μετάδοση της χθεσινής έναρξης της τελετής των Ολυμπιακών Αγώνων έγινε ένα σημαντικό σκηνοθετικό λάθος.

Ο παίκτης του NBA "χάθηκε" από το πλάνο!

Πιθανόν, λόγω του ύψους του δεν είχε γίνει σωστά ο τηλεοπτικός υπολογισμός με αποτέλεσμα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να μην φαίνεται στα πλάνα, καθώς τον έκρυβε η ελληνική σημαία που κρατούσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.


Το σκηνοθετικό λάθος έγινε αμέσως αντιληπτό, αφού στις επόμενες αφίξεις των αποστολών των χωρών οι αθλητές είχαν ενημερωθεί για το που θα πρέπει να στέκονται ώστε να μην «κρύβονται» από τις κάμερες.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τη λήξη της τελετής

Μετά το τέλος του θεαματικού show, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε δύο φωτογραφίες σημειώνοντας στη λεζάντα:

"Η μεγαλύτερη τιμή 🇬🇷🇬🇷🧿"

Απολαύστε, λοιπόν, τον Γιάννη σε 5+1 φωτό, αφού ο Γάλλος σκηνοθέτη δεν τα "υπολόγισε" καλά και μας τον έκρυψε ...


Διαβάστε ακόμη: Παρίσι -Έναρξη τελετής Ολυμπιακών Αγώνων στον Σηκουάνα & την Ελληνική ομάδα - Με Lady Gaga να ξεσηκώνει το κοινό (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι 2024: Η απαστράπτουσα Σελίν Ντιόν προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση στην Τελετή Έναρξης, των Ολυμπιακών – Ο ιπτάμενος βωμός-αερόστατο – Όσα έγιναν στη φιέστα (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Royal Monceau: Εδώ διαμένουν η Celine Dion & η Lady Gaga για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Οι σουίτες, η προεδρική, το classe του εμβληματικού ξενοδοχείου (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι 2024-Τελετή Έναρξης: Δείτε βίντεο και εικόνες από την πλωτή είσοδο των Ολυμπιακών Ομάδων

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ