Παρίσι-Τελετής έναρξης: Σύσσωμη η οικογένεια Βερνίκου - Σε ρόλο camerawoman η Μαρίνα, ενθουσιασμένος ο θείος Νίκος - "Μεγάλη απογοήτευση" για τον Μίλτο Καμπουρίδη

Ταξίδεψαν για να δουν από κοντά αλλά τελικά ατύχησαν 

Στην Γαλλία ταξίδεψαν η Μαρίνα Βερνίκου με τον Μίλτο Καμπουρίδη, για να παρακολουθήσουν από κοντά το "υπερθέαμα" της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ωστόσο, προς μεγάλη έκπληξη τους, το show δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους.

Μέσα από ένα βίντεο η Μαρίνα Βερνίκου εξηγεί όλα εκείνα που πήγαν στραβά με αποτέλεσμα να αποκτήσουν αυτή τη γνώμη.

Τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγος της απογοητεύτηκαν από την οργάνωση και το "απογοητευτικό" τελικό αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά, μας λένε ότι οι πραγματικοί θεατές, που βρίσκονταν γύρω από τον Σηκουάνα δεν είδαν τίποτα παρά μόνο τα πλοιάρια να κάνουν βόλτα.

Τα δρώμενα ήταν διάσπαρτα και μόνο μέσω τηλεοπτικής μετάδοσης μπορέσαμε να τα δούμε πιο καθαρά.

Όσοι ήταν στις όχθες του ποταμού δεν είχαν τη δυνατότητα να δουν τίποτα το εντυπωσιακό.

«Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 ήταν καταστροφή για όλους εμάς που παρευρεθήκαμε. Ισχυρή βροχή επέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, και δεν υπήρχε τίποτα να δούμε μετά το πέρασμα των πλοιαρίων που μετέφεραν τις εθνικές ομάδες Ήταν ένας πανάκριβος τρόπος να δεις ένα μέτριο σόου σε μια οθόνη, ενώ γίνεσαι μούσκεμα. Οι διοργανωτές θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη για αυτή την αποτυχία και να επιστρέψουν την τιμή του εισιτηρίου σε όλους τους παρευρισκόμενους», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Καμπουρίδης.

Παρόλα αυτά στο σύντομο κλιπ που ανήρτησε η γνωστή φωτογράφος φαίνεται αρκετά ενθουσιασμένος ο θείος της ο Νίκος!


Διαβάστε ακόμη: Παρίσι -Έναρξη τελετής Ολυμπιακών Αγώνων στον Σηκουάνα & την Ελληνική ομάδα - Με Lady Gaga να ξεσηκώνει το κοινό (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι 2024: Η απαστράπτουσα Σελίν Ντιόν προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση στην Τελετή Έναρξης, των Ολυμπιακών – Ο ιπτάμενος βωμός-αερόστατο – Όσα έγιναν στη φιέστα (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Royal Monceau: Εδώ διαμένουν η Celine Dion & η Lady Gaga για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Οι σουίτες, η προεδρική, το classe του εμβληματικού ξενοδοχείου (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Παρίσι 2024-Τελετή Έναρξης: Δείτε βίντεο και εικόνες από την πλωτή είσοδο των Ολυμπιακών Ομάδων

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ας τον απολαύσουμε σε 5+1 φωτό αφού μας τον έκρυψε ο Γάλλος σκηνοθέτης - Υπερήφανος σημαιοφόρος συγκινημένος & χαρούμενος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ