Celine Dion: 1.000 ώρες χρειάστηκαν για να ετοιμαστεί το Dior φόρεμα της - Πάνω από 500 μ. σε κρόσσια που είχαν δημιουργηθεί από χιλιάδες χάντρες (φωτό)

 Παράδειγμα της εκπληκτικής τεχνογνωσίας κεντήματος του οίκου Dior

Αναμφίβολα η Celine Dion ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια της χθεσινής βραδιάς έναρξης τελετής των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όσοι είχαν την τύχει να βρεθούν στο Παρίσι, χθες Παρασκευή 26 Ιουλίου απόλαυσαν ένα υπερθέαμα από την Καναδή τραγουδίστρια.

Ερμήνευσε το Hymne à l'Amour της Edith Piaf, ντυμένη στα λευκά με ένα περίτεχνο φόρεμα.

Η συγκεκριμένη δημιουργία υψηλής ραπτικής ανήκει στον οίκο μόδας Dior και χρειάστηκε πάνω από 1.000 ώρες, για να ολοκληρωθεί

Υπό την επιμέλεια της Maria Grazia Chiuri ήταν ειδικά σχεδιασμένη για την ίδια από την καλλιτεχνική διευθύντρια Maria Grazia Chiuri. 

Celine Dion

Ένα ονειρικό λευκό φόρεμα από μεταξωτή ζορζέτα, κεντημένο με παγιέτες και χάντρες, ενώ είχε πάνω από 500 μέτρα σε κρόσσια που είχαν δημιουργηθεί από χιλιάδες χάντρες.

Όλα αυτά συνέθεταν την απόλυτα αψεγάδιαστη εικόνα για την superstar.

Celine Dion

Celine Dion

Celine Dion

Με πάνω από χίλιες ώρες εργασίας, αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα της εκπληκτικής τεχνογνωσίας κεντήματος του οίκου Dior.

 AP Images

Διαβάστε ακόμη: Celine Dion-Παρίσι 2024: Ο πλανήτης υμνεί την επανεμφάνιση της superstar του τραγουδιού - Συγκλονιστική παρά τη σκληρή ασθένεια της, μετά από 4 χρόνια στη σκηνή (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ