Παρίσι 2024: "Ολόχρυση" Γαλλίδα τραγουδάει με Custom Dior - Ωραία η αντίθεση με τους ένστολους μουσικούς (φωτό-βίντεο)

Σχεδιασμένο για εκείνη

Η Aya Nakamura, Γαλλίδα σταρ της μουσικής έκλεψε τις εντυπώσεις με το μουσικοχορευτικό της σόου κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η διάσημη καλλιτέχνης δεν άφησε τον καιρό να χαλάσει τη διάθεση των θαυμαστών της, έκανε μια πασαρέλα ντυμένη στα χρυσά και πρόσφερε μια αξέχαστη ερμηνεία γεμάτη ενέργεια και χορό.


Φαντασμαγορική ήταν η παρέλαση των ομάδων, που για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων είναι πλωτή, και πραγματοποιείται κατά μήκος του Σηκουάνα. Πλήθος κόσμου γέμισε τις κερκίδες που στήθηκαν στις όχθες του ποταμού, στη σκιά του Πύργου του Άιφελ.

Για την πολύ ιδιαίτερη περίσταση, η Aya Nakamura φόρεσε μία ολόχρυση δημιουργία, η οποία ράφτηκε αποκλειστικά για εκείνη από τον οίκο μόδας, Dior.

Επρόκειτο για ένα μίνι έξωμο φόρεμα Υψηλής Ραπτικής, εμπνευσμένο από τη Maria Grazia Chiuri.

Σε στυλ Ayoub Agouram, αυτό το ασύμμετρο φόρεμα είναι διακοσμημένο με λεπτά χρυσά φτερά, κεντημένα στο χέρι από τους τεχνίτες του οίκου Lemarié, καθώς και δύο μεταξωτές κάπες, που κρέμονται στην πλάτη του, προσθέτοντας μια πινελιά ρευστότητας και κομψότητας.

Απογείωσε το λαμπερό της look με ασορτί σανδάλια, που έδεναν μέχρι το γόνατο

Όλη η εικόνα της έκανε την τέλεια αντίθεση με τους ένστολους μουσικούς.

Διαβάστε ακόμη: Celine Dion: 1.000 ώρες χρειάστηκαν για να ετοιμαστεί το Dior φόρεμα της - Πάνω από 500 μ. σε κρόσσια που είχαν δημιουργηθεί από χιλιάδες χάντρες (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Thomas Jolly: Αυτός είναι ο σκηνοθέτης της τελετής έναρξης - To enfant terrible έβγαλε την μεγαλομανία της Γαλλίας & τα δικά του απωθημένα - Ο γιος της νοσοκόμας, το bullying & η εκκεντρικότητα

Διαβάστε ακόμη: Το φτωχόπαιδο απο την Αλγερία, Ζινεντίν Ζιντάν: Πρωταγωνιστής στο Παρίσι - Ο ποδοσφαιστής μεγαθηρίο με τα 4 αγόρια & την γυναίκα "βράχο" του, Βερονίκ

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ