Christina Hall: Η διάσημη μεσίτρια & τηλεπερσόνα κατηγορεί τον άντρα της ότι μετέφερε 35 χιλιάδες δολ. στο δικό του λογαριασμό - 3ο διαζύγιο!

Του ζητάει να της τα επιστρέψει άμεσα

Η Christina Hall μίλησε για πρώτη φορά από τότε που τόσο η ίδια όσο και ο Josh Hall υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου στις 7 Ιουλίου.

Την Πέμπτη, η σταρ του HGTV έκανε μία σειρά από stories στο Instagram για να διευκρινίσει τα δημοσιεύματα σχετικά με την απόφαση του πρώην συζύγου της να χωρίσουν.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έχω δουλέψει για να χτίσω αυτή τη ζωή για μένα και τα παιδιά μου και όποιος θα προσπαθήσει να πάρει αυτό που δεν του αξίζει/αυτό για το οποίο ΔΕΝ εργάστηκε θα πρέπει να ντρέπεται».

«Ένας ανασφαλής άνδρας με μεγάλο εγώ μπορεί σίγουρα να προσπαθήσει να σε εκτροχιάσει - αλλά, «ακόμα σηκώνομαι»», έγραψε η Christina.

"Για όσους δεν το γνωρίζουν... τα διαζύγια δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη.. και υπάρχει πάντα ένα οριακό σημείο."

Κατέληξε με το εξής: «Αυτό είναι προσωπικό».

Christina Hall Instagram story part one

Christina Hall Instagram story part two

Τόσο η Christina όσο και ο Josh υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου στις 7 Ιουλίου σε δικαστήριο της κομητείας Orange της Καλιφόρνια, σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το Fox News Digital.

Η σταρ του «Flip or Flop» και ο εν διαστάσει σύζυγός της υπέβαλαν αίτηση στο δικαστήριο για λύση του γάμου (διαζύγιο) επικαλούμενοι «ασυμβίβαστες διαφορές».

Ο Τζος, που είναι μεσίτης, ανέφερε την ημερομηνία του χωρισμού τους στις 8 Ιουλίου, ενώ η Χριστίνα σημείωσε ότι το πρώην ζευγάρι είχε χωρίσει την προηγούμενη μέρα, στις 7 Ιουλίου.

Η ημερομηνία γάμου του εν διαστάσει ζευγαριού αναφέρθηκε ως η 6η Οκτωβρίου 2021

Από τότε που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου νωρίτερα. αυτόν τον μήνα, η Χριστίνα κατηγόρησε τον εν διαστάσει σύζυγό της ότι μετέφερε 35.000 δολάρια από τα χρήματά της στον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό μετά την κατάθεση του διαζυγίου τους, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το Fox News Digital.

Στα έγγραφα, η Χριστίνα ανέφερε: «Στις 21 Ιουλίου 2024, έμαθα ότι στις 8 Ιουλίου 2024, την ημέρα που ανακοίνωσα στον Τζος ότι θα υποβάλλω αίτηση διαζυγίου εκείνος επικοινώνησε με τον επαγγελματικό μου διαχειριστή ακινήτων μέσω μηνύματος και δήλωσε , "Γεια σας για τις πληρωμές Ιουνίου, μπορούμε να το στείλουμε σε διαφορετικό λογαριασμό όταν έρθει η ώρα". 

Δεν θα του ζητούσα να στείλει τα λεφτά μου στον εαυτό του την επόμενη μέρα που του είπα ότι χωρίζουμε», συνέχισε.

instagram @unbrokenjosh

«Ο Τζος μπόρεσε να αποσπάει πάνω από 35.000 δολάρια από το ξεχωριστό εισόδημά μου από ενοικίαση ακινήτων στον λογαριασμό του», πρόσθεσε η Χριστίνα.

"Ζητώ από τον Τζος να λογοδοτήσει για τα χρήματα που ελήφθησαν και να μου τα επιστρέψει, καθώς αυτά τα κεφάλαια χρησιμοποιούνται ειδικά για την πληρωμή οποιωνδήποτε δανείων, υποχρεώσεων, φόρων ιδιοκτησίας, ασφάλισης και συντήρησης για αυτά τα ενοικιαζόμενα ακίνητα."

Η σχέση της Χριστίνας με τον Τζόσουα σηματοδότησε τον τρίτο της γάμο.

Η σταρ του «Christina on the Coast» οριστικοποίησε το διαζύγιό της από τον δεύτερο σύζυγό της, Ant Anstead, τον Ιούνιο του 2021. Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται την επιμέλεια του 4χρονου γιου τους, Hudson

Χώρισε από τον πρώτο της σύζυγο, Tarek El Moussa, τον Μάιο του 2016. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε δύο χρόνια αργότερα. Οι πρώην έχουν δύο παιδιά: την κόρη Taylor και τον γιο Brayden.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr