Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση-Βύρων Βασιλειάδης: Γιορτάζουν 4 χρόνια γάμου - "Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου"

Η τρυφερή ανάρτηση στο instagram

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Εριέττα Κούρκουλα-Λάτση, καθώς έχει επέτειο γάμου.

Η γνωστή ακτιβίστρια γιορτάζει τέσσερα κοινού βίου με τον αγαπημένο της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Η ίδια, το μεσημέρι της Κυριακής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σειρά από φωτογραφίες με πρωταγωνιστές φυσικά εκείνους.

Μάλιστα, συνόδευσε τα τρυφερά ενσταντανέ και με υπέροχα λόγια αγάπης και σεβασμού προς τον σύζυγο της.

"28.07.20
Τέσσερα χρόνια γάμου. Χαρές, λύπες, δυσκολίες και μια αγάπη που τα ξεπερνάει όλα. Ένας άνθρωπος που με έχει στηρίξει όσο κανείς, μου έχει φερθεί σαν πραγματική πριγκίπισσα και έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξή μου.
Μετράω πολλές ευλογίες στα σχεδόν 31 μου χρόνια, αλλά καμία δεν συγκρίνεται με τον δικό σου ερχομό στην ζωή μου. Θα σε επιλέγω κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα σε ευγνωμονώ για όλες τις στιγμές που μου έχεις χαρίσει και συνεχίζεις να μου χαρίζεις. Είμαι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια και αισθάνομαι τυχερή που αποφάσισες να μοιραστείς το ταξίδι αυτό μαζί μου ⚓️❤︎︎", σημείωσε χαρακτηριστικά η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Εριέττα Κούρκουλου – Βύρωνας Βασιλειάδης: Επέτειος γάμου για το ζευγάρι – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες και τα λόγια αγάπης

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μύκονο τον Ιούλιου του 2020, χωρίς κάμερες, με 120 καλεσμένους.

Το μυστήριο τελέστηκε στην παραλία Αγράρι, και η Εριέττα Κούρκουλου έφθασε στην εκκλησία φορώντας μια δημιουργία Vrettos Vrettakos με τη Μαριάννα Λάτση στο πλευρό της, με μια πραγματικά εντυπωσιακή δημιουργία.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Βαγγέλης Τσουκαλάς και η Μαριάννα Κομιανού.

Τον Μάρτιου του 2022 υποδέχτηκαν το αγοράκι τους, τον Νίκο.

Να ζήσετε!

Διαβάστε ακόμη: Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση τα λέει έξω από τα δόντια: "Σε 2 μήνες τα σκυλιά πάλι αποστεωμένα, αρρωστήσαμε" - Καταγγέλει Δήμαρχο, κτηνίατρο, δήθεν φιλόζωους!

Διαβάστε ακόμη: Η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση στέλνει ηχηρό μήνυμα για το Πάσχα - "Δεν τρώω κρέας, δεν μου είναι απαραίτητο - Δεν θέλω να υποφέρει κανένα ζώο" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ