Lady Gaga: «Από εδώ ο αρραβωνιαστικός μου» - Έτσι τον σύστησε στον Πρωθυπουργό της Γαλλίας, Γκαμπριέλ Ατάλ, μετά από 6 χρόνια (φωτό & βίντεο)

Της ξέφυγε...

Oι φήμες για την Lady Gaga και το γεγονός ότι έχει αρραβωνιαστεί εδώ και καιρό με τον επί χρόνια σύντροφό της Michael Polansky, οργίαζαν.

Η τραγουδίστρια με την κορυφαία φωνή το επιβεβαίωσε άθελά της…

Πιο συγκεκριμένα, η Lady Gaga ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο, όπου φαίνεται να συστήνει τον σύντροφό της Michael Polansky ως αρραβωνιαστικό της στον πρωθυπουργό της Γαλλίας Gabriel Attal,

Η 38χρονη star αναφέρεται στον 46χρονο επιχειρηματία ως «αρραβωνιαστικός μου».

Η Gaga φορούσε ένα λευκό μπουφάν της εθνικής ομάδας USA και μαύρα γυαλιά ηλίου Oakley όταν σύστησε στον πρωθυπουργό τον αρραβωνιαστικό της.

Παρακολουθούσαν έναν αγώνα κολύμβησης.

Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι βρέθηκε στο Παρίσι, όπου η ταλαντούχα Lady  Gaga εμφανίστηκε στην σκηνή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Διαβάστε ακόμα: Παρίσι -Έναρξη τελετής Ολυμπιακών Αγώνων στον Σηκουάνα & την Ελληνική ομάδα - Με Lady Gaga να ξεσηκώνει το κοινό (φωτό-βίντεο)

Η σχέση τους ξεκινά από το 2019 και παρόλο που είναι διακριτικοί, δεν το κρύβουν.

Σύμφωνα με την Daily Mail, χώρισαν προσωρινά το 2023, καθώς η τραγουδίστρια ήθελε να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αλλά ο Michael Polansky δεν ήταν έτοιμος για αυτό.

Ωστόσο, τον Αύγουστο του 2023 εθεάθησαν και πάλι μαζί και έκτοτε εμφανίζονται αχώριστοι.

Image

Για την ιστορία, η Laday Gaga έχει αρραβωνιαστεί 3 φορές.

Image

twitter

Είχε αρραβωνιαστεί στις αρχές του 2015 τον ηθοποιό Taylor Kinney και στη συνέχεια το 2019 τον Christian Carino.

Διαβάστε ακόμα: H Διευθύντρια casting, Francine Maisler αποθεώνει την Lady Gaga: «Δεν ήταν δικιά μου ιδέα να την προσλάβουμε – Θα σας ξετρελάνει στον ρόλο της Harley Quinn» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ