Το Παρίσι της Μαρίνας Βερνίκου - Βόλτα στο Μουσείο του Dior μαζί με τον Μίλτο Καμπουρίδη, την κόρη τους Ντεμήλια & τον θείο Νίκο!

Έκαναν τουρ στην πόλη του φωτός

Ξέγνοιαστες βόλτα στο Παρίσι απολαμβάνει τα τελευταία 24ωρα η Μαρίνα Βερνίκου.

Η δημοφιλής φωτογράφος ταξίδεψε στην πόλη του φωτός ενόψει της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν για εκείνη και την οικογένεια της το αναμενόμενο και το επιθυμητό αλλά μπόρεσε να καλύψει το "φιάσκο" με όμορφες στιγμές στα διάφορα αξιοθέατα.

Μαζί με τον σύζυγο της Μίλτο Καμπουρίδη, την κόρη τους, Ντεμήλια και φυσικά τον θείο Νίκο έκαναν ένα mini tour στο βροχερό Παρίσι.

ΝΑ πούμε ότι ο κ.Νίκος είναι ο αδερφός του πατέρα της φωτογράφου, ο οποίος περνάει μεγάλα διαστήματα στο Παρίσι.

Μέσα από μία σειρά φωτογραφιών τους βλέπουμε να γευματίζουν στο μουσείο του Dior, να πίνουν καφέ σε ένα από τα aesthetics cafe της Γαλλίας και γενικά να μοιράζονται υπέροχες αναμνήσεις.

Παράλληλα, παρακολούθησαν και διάφορα αθλήματα στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με casual look η Μαρίνα Βερνίκου διασχίζει τις διαβάσεις και ποζάρει με διάθεση "Paris 2024".

Διαβάστε εδώ τι εκνεύρισε την Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη στην τελετή έναρξης: Παρίσι-Τελετής έναρξης: Σύσσωμη η οικογένεια Βερνίκου - Σε ρόλο camerawoman η Μαρίνα, ενθουσιασμένος ο θείος Νίκος - "Μεγάλη απογοήτευση" για τον Μίλτο Καμπουρίδη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ