Η Τζένιφερ Λόπεζ αγκαλιά με το non binary γιο της, Εμ & τον δίδυμο Μαξ - Θέλει να τον προσδιορίζουν με το they & το them

Οι αναρτήσεις λίγες μέρες μετά τα θεαματικά της γενέθλια

Η Τζένιφερ Λόπεζ "επέστρεψε" στο Instagram την Κυριακή για να μοιραστεί μια ανάρτηση αφιερωμένη στα δύο της παιδιά, τα δίδυμα Emme και Max.

Η 55χρονη Λατίνα σταρ - που γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Hamptons την περασμένη εβδομάδα - πόζαρε με τα παιδιά της, 16 ετών, σε δύο φωτογραφίες.

Έγραψε στη λεζάντα προς τους 251 εκατομμύρια ακολούθους της, «Ολόκληρη η καρδιά μου», με πράσινη και λευκή καρδιά emoji.

Η γλυκιά δημοσίευση ήρθε αφού η Τζένιφερ γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Χάμπτονς, ενώ ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ έμεινε στο Λος Άντζελες.

Jennifer Lopez took to Instagram on Sunday to share a post dedicated to her two children, fraternal twins Emme and Max, 16. She wore chic square sunglasses while posing with Emme, whom she refers to using gender-neutral they/them pronouns

Η πρώτη εικόνα έδειξε την τραγουδίστρια να φοράει κομψά τετράγωνα γυαλιά ηλίου ενώ χαμογελούσε με την Έμ, την οποία η Τζένιφερ αναφέρεται χρησιμοποιώντας ουδέτερα (they/them) ως προς το φύλο τους.

Μια άλλη φωτογραφία, που φαινόταν ότι τραβήχτηκε σε ξεχωριστό χρόνο, την έδειχνε με ένα πράσινο και λευκό φόρεμα με ιδιαίτερο μοτίβο να ποζάρει με τον Max, ο οποίος φορούσε λευκές πιτζάμες και είχε περασμένο το ένα χέρι γύρω από τον ώμο της μητέρας του.

Another photo, which appeared to have been taken at a separate time, showed her in a green and white patterned dress with Max, who wore personalized white pajamas and wrapped an arm around his mother's shoulder

Μια τρίτη εικόνα έδειξε την Έμ και τον Μαξ αγκαλιά όταν ήταν νήπια.

A third image showed Emme and Max, who JLo shares with ex-husband Marc Anthony, cuddled together when they were toddlers

Η JLo μοιράζεται τα δίδυμα με τον πρώην σύζυγό της, τον τραγουδιστή Marc Anthony.

Μέσα σε μια ώρα, η ανάρτηση της Λόπεζ συγκέντρωσε περισσότερα από 360.000 likes.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ με καταγωγή από το Μπρονξ της Νέας Υόρκης έκλεισε τα 55 της χρόνια την Τετάρτη, 24 Ιουλίου, με μια σειρά από πλούσιους εορτασμούς, αλλά εμφανώς έλειπε ο επί δύο χρόνια σύζυγός της και ηθοποιός Μπεν, 51 ετών.

Last week the superstar celebrated her 55th birthday without her husband Ben Affleck by her side

Το ζευγάρι "κατακεραυνώνεται" από φήμες διαζυγίου τις τελευταίες εβδομάδες - με αποκορύφωμα τον Μπεν που αγόρασε τη δική του έπαυλη 20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades την περασμένη εβδομάδα, ενώ δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί από τις αρχές Ιουνίου.

Σύμφωνα με πηγές ο γάμος τους περνάει κρίση εδώ και μήνες.

Η Λόπεζ είναι κοντά στα τρία παιδιά του Άφλεκ, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό της Τζένιφερ Γκάρνερ.

Παρόλα αυτά δεν είδαμε κανένα τους στο πάρτυ γενεθλίων της megastar!

Διαβάστε ακόμη: Jlo & 3ήμερα γενέθλια: Από πρωταγωνίστρια του Bridgerton ως τις βόλτες με ποδήλατο με τον γιό & τους φίλους της – Η 3όροφη τούρτα & ο «άφαντος» Ben (φωτό & βίντεο)

Οι πρώην σύζυγοι μοιράζονται τη Violet, 18, τη Fin, 15 και τον Samuel, 12.

Μια πηγή είπε στην DailyMail.com ότι τα αντίστοιχα παιδιά του Affleck και της Lopez προσπαθούν να τους βοηθήσουν να έρθουν και πάλι κοντά.

«Τα παιδιά πιστεύουν ότι η Τζένιφερ και ο Μπεν είναι πραγματικά, βαθιά ερωτευμένοι, σαν αδελφές ψυχές και δεν θέλουν να χωρίσουν. Θέλουν να το δουλέψουν προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο, όπως είπαν οι όρκοι τους ». εξήγησε η πηγή.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez – Ben Affleck: Πέρασαν την 2η επέτειο γάμου τους χωριστά! – Ο ηθοποιός στο γραφείο & η τραγουδίστρια βόλτα με την κολλητή της (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ