Meghan Markle: Η επιτομή της κομψότητας σε επιχειρηματική συνάντηση στα Hamptons – Το κρεμ λινό κουστούμι & το Cartier ρολόι της πεθεράς της, Lady Di αξίας 17.800 £ (φωτό)

Η Δούκισσα του Σάσεξ μας συγκλόνισε για ακόμα μια φορά!

Η Μέγκαν Μαρκλ συναντήθηκε χθες μια σειρά από επιχειρηματίες και διασημότητες στα Hamptons.

Φυσικά, η δούκισσα του Σάσεξ, ήταν η επιτομή της κομψότητας με ένα μοντέρνο κοστούμι από το brand St. Agni που έχει την βάση του στην Αυστραλία, καθώς παρακολούθησε την καλοκαιρινή συνάντηση της εταιρείας G9 Ventures που φιλοξένησε η μεσίτρια και ιδρύτρια της εταιρείας Amy Griffin το Σάββατο.

Η Δούκισσα συνδύασε ένα κρεμ γιλέκο με κουμπιά που κοστίζει £209 με ασορτί παντελόνι με κόστος £255 στο ίδιο χρώμα.

Το σύνολό της «απογείωσε» με μια σειρά από λαμπερά κοσμήματα, συμπεριλαμβανομένου του ρολογιού Cartier της πεθεράς της, Πριγκίπισσας Diana αξίας 17.800 λιρών.

Πέρα από το Cartier ρολόι, η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε και το βραχιόλι Cartier Love Yellow Gold Bracelet αξίας 5.800 λιρών.

Δείτε αναλυτικά το look: 

Τον καρπό της κοσμούσε επίσης το βραχιόλι Against Evil Eye Five Eye Diamond Pave Bracelet από την αγαπημένη κοσμηματοπώλη των διασημοτήτων Lorraine Schwartz.

Εκτός από τα βραχιόλια της, η Μέγκαν φόρεσε επίσης δύο κολιέ, συμπεριλαμβανομένου του κολιέ Cartier Justr Un Clou αξίας 15.500 λιρών. Το φόρεσε με το κολιέ μενταγιόν Imperial Disc αξίας 1,425 λιρών από την Ariel Gordon Jewellery.

Ολοκλήρωσε το look με τα γυαλιά ηλίου Santa Barbara Black Frame αξίας 175 λιρών σε μαύρο χρώμα.

Διαβάστε ακόμα: Με «νυφικό» εμφανίστηκε η Meghan Markle: Στo γνωστό style της, minimal & chic -Δείτε φωτό με την τουαλέτα του Oscar de la Renta (φωτό)

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Meghan φωτογραφήθηκε μαζί με την κολλητή της και σχεδιάστρια μόδας Misha Nonoo.

Άλλα αστέρια του Χόλιγουντ που παρευρέθηκαν ήταν η Gwyneth Paltrow μαζί με τη Reese Witherspoon και την ηθοποιό Laura Dern. 

Να σημειωθεί ότι η G9 δεν ηγείται τεράστιων επενδύσεων, αλλά συνεισφέρει μικρότερα ποσά, από δεκάδες χιλιάδες δολάρια έως αρκετά εκατομμύρια σε πιο μικρές εταιρείες.

 Διαβάστε ακόμα: Μέγκαν Μαρκλ: Συνδύασε όλα τα αγαπημένα της brands σε αυτό το look - Dior τσάντα, Chanel παπούτσια & Cartier κοσμήματα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ